UFC

‘Wonderboy‘ Thompson opet odbija borbe: ‘Tijelo mi je u rasulu, treniram od četvrtog mjeseca!‘

 Stephen Thompson 

 Matt Davies/Zuma Press/Profimedia
Ukoliko nastavi odbijati sve što mu UFC nudi, možda ga više nikad i nećemo gledati u kavezu jer UFC zasigurno neće trčati za njim i moliti ga da se bori

Izgleda da Stephen ‘‘Wonderboy‘‘ Thomposon i dalje ima ozbiljne ambicije kada je u pitanju njegova karijera. Najveću pažnju je privukao nedavno kada je odbio boriti se protiv Michela Pereire koji je pao vagu za nešto više od kilograma, a odbio je i zamjenskog protivnika kojeg mu je UFC nudio.

Međutim, to nisu jedine borbe koje je Thompson odbio u posljednje vrijeme. Jučer je na svom YouTube kanalu rekao kako je UFC pokazao želju da mu pronađe novi meč, no on ništa nije želio prihvatiti:

‘‘Ovo je doslovno bilo tjedan nakon UFC 291 priredbe, te mi je UFC došao i pitao me želim li se boriti protiv Jacka Della Maddelene u Australiji. Odbio sam jer je preblizu. Rekli su da nema problema, a par dana kasnije su mi ponudili borbu u Vegasu idućega vikenda. Odbio sam, treniram od četvrtog mjeseca i tijelo mi je u rasulu. Trebam se oporaviti‘‘, rekao je ‘‘Wonderboy‘‘.

‘‘Sutradan me prozvao Usman. Zašto bih se borio protiv Iana Garryja, Della Maddelene i Rakhmonova kada me je prozvao prvi izazivač i bivši prvak? To je tip s kojim sam se uvijek želio boriti ali nikada nisam uspio. Želim pokazati UFC-u i fanovima da ja nisam ‘gatekeeper‘. Imam godina i malo vremena da postignem ono što želim‘‘, dodao je.

Izgleda da UFC, a ni fanovi Thompsona više ne gledaju kao budućeg izazivača nego baš kao ‘‘gatekeepera‘‘. Ukoliko nastavi odbijati sve što mu UFC nudi, možda ga više nikad i nećemo gledati u kavezu jer UFC zasigurno neće trčati za njim i moliti ga da se bori.

Linker
01. svibanj 2024 02:34