UFC

Woodley: 'Je*** sve velteraše, je*** Usmana i Colbyja! Ja sam najbolji svih vremena!'

Tyron Woodle
 screenshot/Youtube
Bivši UFC prvak u velter kategoriji Tyron Woodley smatra da je i dalje najbolji borac svijeta do 77 kilograma. Dapače, tvrdi da je nakon UFC-a 245 jasno da je najbolji borac te kategorije svih vremena. U intervjuu za MMAFighting je potvrdio da ga nisu impresionirali niti Usman, niti Covington nakon njihovog međusobnog obračuna u Las Vegasu.

"Kamaru je pobijedio u tom meču, slomio je Colbyju čeljust. Mislim da je Colby pobjeđivao do tog trenutka, barem za jako malo. Ali nisam impresioniran. Zapravo mi je to sve bilo odvratno, sama činjenica da sam ja izgubio od Usmana. Da sam ja dobro samo jednom pogodio Colbyja, i dalje bi bio na aparatima za održavanje života", poručio je bivši prvak koji očito ima ambicije vratiti se na sam tron.

Ipak, Woodley je našao nešto čime su ga obojica impresionirala - spremnošću da prime velik broj udaraca!

"Koliko su oni udaraca primili?! Na kraju me impresionirala njihova izdržljivost, činjenica da su i dalje išli naprijed i bacali. Ali ako govorimo o inteligenciji, pa možda bi bilo dobro da su malo pomaknuli svoju glavu, zar ne?! Toga nije bilo, nije bilo niti previše hrvanja. A vjerovao sam da ćemo i to vidjeti. Nisam vidio niti previše snage", tumači Woodley i dodaje svoje objašnjenje:

"Očito je da se ne može stvoriti netko tko ima moć i snagu. To nije nešto što možeš ubrizgati nekome u tijelo. Zapravo možeš, ali to se onda zove pad na doping testu!"

Podsjetimo kako je Woodley svoj pojas prvaka izgubio upravo protiv Usmana. Bilo je to u ožujku mjesecu ove godine u glavnoj borbi UFC-a 235. Od tada se nije borio.

"Poštujem ga, stvarno ga poštujem, ali to ne znaći da neću reći - tko ga je***. Poštujem ono što radi, poštujem onu noć kada smo se borili, kada je išao naprijed i odradio posao. To mu nikada ne mogu uzeti. Borio se protiv najvećeg velteraša u povijesti ovog sporta, ostao je fokusiran, ostao je koncentriran uz sve što je bilo na vagi, i uspio je odraditi posao. Tako je, kako je. I zato ga poštujem. Rekao sam mu sam da ću ga zvati šampionom jer on to je! Ali kada govorimo o samom borilačkom sportu - je*** njega, je*** sve velteraše, Leona, Peona, koga god... Jeb*** vas sve jer sam ja najbolji velteraš svih vremena."

"Kada pogledam tu diviziju, ja sam i dalje jedni veliko ime. Tu su još samo dva tipa koja poštujem - Mike Perry i Jorge Masvidal. To su dva je*** majke!", zaključio je bivši prvak.

Ako pitate predsjednika UFC-a Danu Whitea, on bi sada volio vidjeti obračun Woodleyja i Covingtona. Fanovi zasigurno ne bi imali ništa protiv s obzirom da taj meč ima jako mnogo smisla, a jedini problem bi mogla biti Colbyjeva čeljust, koja se neće tako skoro oporaviti.

Linker
29. travanj 2024 15:33