UFC

WWE želi u svoje redove dovesti Daniela Cormiera!

Brock Lesnar i Daniel Cormier
 Ilustracija
Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Daniel Cormier ne želi brzati s odlukom o mirovini ili o ostanku u aktivnom sportu. Odmah nakon poraza od Stipe Miočića je izjavio da će odluku donijeti u krugu svoje obitelji, nakon što mu se smire emocije nastale kao posljedica tek drugog poraza u karijeri.

Ako DC odluči objesiti UFC rukavice o klin jednom za svagda, opcija mu svakako neće nedostajati. Osim što sjajno odrađuje posao TV komentatora, Cormier je i hrvački trener u jednoj srednjoj školi u čemu maksimalno uživa. Sada mu se navodno otvaraju vrata i najveće svjetske pro-wrestling promocije WWE-ja. Hoće li poći stopama svoje kolegice i također bivše UFC prvakinje Ronde Rosey koja je odradila sjajnu tranziciju u svijet "kečera"?

Za sada se ne zna, no prema onome što se može čuti u kuloarima, veliki WWE je itekako zainteresiran. Novinar ProSports Extra portala i poznati pro-wrestling insajder, Brad Shepard, je javnosti otkrio intrigantan podatak preko svog Twittera.

"Vrlo kratko nakon što je Daniel Cormier izjavio ovo ispod, izvor u WWE mi je poslao poruku da otkrijem kako postoji mnogo interesa s njihove strane da bi ga akvizirali", stoji u kratkoj poruci.

"Ovo ispod" je zapravo Cormierova izjava u kojoj kaže kako neće donositi odluke napretek bazirane na osjećajima i da o mirovini mora razgovarati sa svojom suprugom.

Razlog radi kojeg je WWE tako brzo pohitao izraziti javno interes za DC-jem je zasigurno i činjenica da je njegov veliki rival Brock Lesnar univerzalni WWE prvak. S obzirom da dvojac na koncu nije uspio odraditi meč u UFC kavezu, nema nikakve sumnje da bi vladao ogroman interes za njihov obračun u WWE ringu. Oni su taj interes "nanjušili" i sada ga žele kapitalizirati.

Nedavno se i bivši UFC prvak u teškoj kategoriji i Cormierov najbolji prijatelj Cain Velasquez također odlučio za tranziciju u pro-wresling. On je početkom kolovoza debitirao na priredbi u Mexico Cityju i navodno je oduševio svojom predstavom.

Linker
27. travanj 2024 05:52