UFC

Yoel Romero: ‘Izzy je cijelo vrijeme bježao po kavezu, zar sam trebao trčati za njim cijelu borbu?‘

Romero i Adesanya

 Screenshot (youtube, Ufc)
Rekao je da postoji razlika između pametnog borca i inog koji bježi

Yoel Romero sljedećega će vikenda pokušati doći do nove pobjede u Bellatoru, a ovog puta ga čeka istinska legenda i veteran ovog sporta, Melvin Manhoef. Event se održava u subotu, a s obzirom da se održava u Dublinu, termin će biti prilagođen europskoj publici.

Povodom tog nastupa Romero je sinoć gostovao kod Ariela Helwanija u ‘The MMA Houru‘ gdje je najviše govorio ne o predstojećem meču, nego onom protiv Israela Adesanye. Također, rekao je da je jedina dosadna borba u njegovoj karijeri bila upravo protiv prvaka srednje kategorije:

‘‘Prvo me je prozvao, u redu, nitko se ne želi boriti protiv zvijeri. Tada je rekao da se ne želi samo boriti protiv mene, nego da me želi umiroviti. To me uzbudilo, mislio sam da će biti vatrena borba. I tako sam se spremio, došao tamo i stao u centar kaveza u nadi da ćemo fanovima pružiti rat. UFC njega mazi, a od mene su željeli da trčim za njim po kavezu‘‘ rekao je Romero.

‘‘Dakle velika je razlika biti oprezan borac, birati udarce i pozicije i borca koji bježi. I to je ono što on radi, a ja ga nisam htio loviti po kavezu. Da je htio biti pametan i držati se strategije, to je u redu. Ali ne, on je bježao po cijelom kavezu‘‘, nastavio je.

‘‘To je moja poanta. Zaj**avate me zbog borbe s Izzyjem. Koliko Izzy već ima dosadnih borbi? Vidite, vidite? Krivnja nije na Yoelu Romeru‘‘, zaključio je.

Romero je nedavno rekao da je njegov sljedeći cilj u karijeri uzeti dva pojasa u Bellatoru, srednje i poluteške kategorije. Ukoliko u subotu pobijedi, doći će na korak bliže ostvarivanju svog cilja.

Linker
20. travanj 2024 05:37