UFC

‘Za njega je ovo u domeni ‘sad ili nikad‘. Mora ostvariti niz pobjeda da postane prvak‘

Brian Ortega i Yair Rodriguez

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
Čak iako to kaže, Bisping ne misli da će Ortega pobijediti

Michael Bisping misli da se Brian Ortega suočava sa situacijom da jednostavno mora pobijediti na noćašnjoj priredbi u Meksiku. Ortega (15-3, 7-3 UFC) odradit će revanš s Yairom Rodriguezom (18-4, 10-3 UFC) u sunaslovnoj borbi večeri UFC Fight Night 237 priredbe u Mexico City Areni.

Ortega će se vratiti prvi put otkako je ozlijedio rame u prvoj rundi te izgubio tehničkim nokautom od Rodrigueza na UFC on ABC 3 "eventu" u srpnju 2022. Dvostruki izazivač za naslov perolake kategorije govorio je o ponovnom rođenju na medijskom danu u srijedu, a Bisping kaže da Ortega treba pobijediti ako želi ostati u priči za naslov jer bi u suprotnom to bio njegov kraj.

"To je ono o čemu Brian Ortega govori. On govori: ‘Slušaj, ovo sam ja, 2.0, 3.0‘. Kako god to nazvali, on se vraća gladan, odlučan i želi izvući maksimum iz svoje karijere. Čovjek je već dugo u vrhu, ali ima 33 godine, što znači da je za njega ovo u domeni ‘sad ili nikad‘. Mora ostvariti niz pobjeda da postane prvak”, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

Čak iako to kaže, Bisping ne misli da će Ortega pobijediti te je izabrao Rodrigueza za pobjedu, ali vidi put do pobjede za Ortegu ako uspije dovesti borbu u parter.

"Ortega može pobijediti ako meč ode u parter. Ono što će morati učiniti je skratiti distancu kako Yair ne bi mogao koristiti sve one vrteće napade i brze, agresivne, snažne udarce po kojima je poznat jer ako to ne napravi, Rodriguez slavi, automatski je i favorit, ali, vidjet ćemo", zaključio je.

Linker
15. travanj 2024 22:40