UFC

‘Zombi‘ Ferguson se javio nakon poraza, Dariush u nevjerici: ‘Ne želim ni nagađati što mu se dogodilo‘

Tony Ferguson i Beneil Dariush
 TAIDGH BARRON/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
‘Kako možeš ne tapkati na taj heel hook? Vidio sam i da mu se na sekundu promijenio izraz lica...‘

Ne tako davno Tony Ferguson bio je jedan od najboljih boraca lake kategorije i čovjek s nevjerojatnim nizom od 12 pobjeda, no pogled na 'El Cucuyja' danas nam otkriva jednu drugu sliku.

Tony za pobjedu ne zna još od lipnja 2019. i susreta s Donaldom Cerroneom. Redom su potom Fergusona, i to vrlo uvjerljivo, pobjeđivali Justin Gaethje, Charles Oliveira i Beneil Dariush koji ga je proteklog vikenda s lakoćom iskontrolirao kroz 15 minuta njihove borbe u Houstonu.

"Neću tapkati", između ostalog je u reakciji na poraz napisao Ferguson pritom aludirajući na 'heel hook' iz druge runde.

U istoj objavi na Instagramu, Tony je objavio i nekoliko grafika, a preko jedne od njih se pita - "Odustati? Umiroviti?"

Fergusonov protivnik Dariush kao da ne može vjerovati da se borba nastavila i nakon bolnog napada u drugoj rundi...

"Vidio sam njegovu grimasu, ponovio istu stvar, ali on je jednostavno ušao u zombi mod i počeo me šutirati. Kako možeš ne tapkati na taj heel hook? Koljenom mu je iskočilo i to se glasno čulo. Vidio sam i da mu se na sekundu promijenio izraz lica, a onda se vratio na normalno. Počeo me nogama udarati po tijelu, a onaj njegov 'upkick' bio je vrlo dobar", iznenađen čvrstoćom svog suparnika bio je Dariush.

"Ne želim ni nagađati što mu se dogodilo. Nadam se da nije ništa s koljenom jer upravo je ovo situacija u kojoj ACL stradava", dodao je Beneil kojemu je ovo bila sedma uzastopna pobjeda u UFC-ovom kavezu.

Što slijedi za oba sudionika ovog dvoboja?

Linker
23. travanj 2024 11:21