CAIN DOBRO POZNAJE CORMIERA

Velasquez: Uvjeren sam da će se DC vratiti i da može pobijediti Stipu!

Ako netko poznaje Daniela Cormiera, onda je to njegov dugogodišnji prijatelj i sparing partner, bivši UFC prvak Cain Velasquez. A on vjeruje da će se DC vratiti radi trećeg meča protiv Stipe Miočića.
Daniel Cormier i Cain Velasquez
 Instagram

"Znate što, zaista mi nije rekao što planira učiniti, a ja ga nisam niti pitao", izjavio je za portal MMAJunkie te je dodao:

"Tragičan događaj mu se dogodio vrlo nedavno i moje molitve su s njegovom obitelji. Upravo je izgubio oca i sada je u tom stanju."

No, Velasquez poznaje dovoljno bivšeg prvaka da zna kako ovaj neće biti miran u mirovini znajući da mu je karijera završila porazom u kojem je nokautiran.

"Uvjeren sam da se želi vratiti i boriti još jednom protiv Stipe. Ako želi to učiniti, ja ga 100 posto podupirem", zaključuje bivši prvak koji se nakon UFC karijere bacio u pro-hrvanje.

Velasquez je debitirao prije manje od mjesec dana u jednom meksičkoj promociji, a oni koji su ga gledali tvrde da je odradio sjajan posao. Navodno već pregovara s većim kečerskim organizacijama koje ga žele vidjeti u svojim redovima. Cain je uvjeren da DC u slučaju revanša s Miočićem ima velike šanse pobijediti ga i vratiti pojas u svoje vlasništvo.

"Mislim da sigurno može odraditi taj meč i pobijediti Stipu. Ima sva potrebna oruđa za tako nešto. I ako si zaista odredi da mu je to cilj, on to može. Ali ne treba nikome ništa dokazivati, to je moj stav. No, to je u konačnici njegova odluka i on će je donijeti. Jednom kada to učini, neovisno o tome želi li se ponovno boriti ili ne, ja ću biti 100 posto iza njega. Uvijek ću ga podupirati", zaključuje Meksikanac.

Cormier je samo nekoliko dana nakon poraza od Stipe Miočića i gubitka pojasa na UFC-u 241 izgubio oca. Od tada se nije pojavljivao u javnosti, niti je otkrivao planove za dalje. No, kako vrijeme odmiče sve više je onih bliskih mu osoba koje javno tvrde da će se DC sigurno vratiti i pokušati još jednom skinuti Stipu s trona!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:46