BIVŠI UFC PRVAK SE I DALJE SRAMOTI

(VIDEO) BJ Penn se ponovno potukao ispred noćnog kluba, TMZ se dočepao snimke!

Samo dva mjeseca nakon što se u baru u gradu Honoluluu na Havajima fizički obračunao s izbacivačem, bivši UFC prvak i borilačka legenda BJ Penn (16-14-2) je ponovno u istim problemima. Tabloid TMZ Sports je u srijedu javio kako je Penn ponovno sudjelovao u makljaži i to u drugom noćnom klubu, ovaj putu u Pahoi. Pritom su objavili i snimku tuče.
BJ Penn
 TMZ Sports (Screenshot)

Prema TMZ Sportsu, Penn nije uhićen, niti je policija evidentirala njegovo sudjelovanje u ovom incidentu. Na snimci se vidi kako je Penn na leđima svog protivnika, najprije ga udara, a onda se čini da ga pokušava zadaviti dok ovaj leži licem na podu. U isto vrijeme ga osoblje kluba i osiguranje pokušava obuzdati i skinuti s njegove "žrtve". S obzirom na kaos koji je prisutan na snimci, teško je razaznati sve detalje.

40-godišnji bivši UFC prvak ima velikih problema kako u sportskom, tako i u privatnom životu. U travnju je njegova djevojka zatražila zabranu pristupa optuživši javno slavnog borca da ju je maltretirao fizički, psihički i seksualno. Penn je sve optužbe odbacio, a policija ga nije uhitila, niti je terećen za bilo koje kazneno djelo.

U posljednjem nastupu u Octagonu je poražen jednoglasnom odlukom sudaca od Clayja Guide. Bilo je to na UFC-u 237 u mjesecu svibnju. Trenutačno ima niz od sedam uzastopnih poraza. Posljednju pobjedu u MMA borilištu je ubilježio u studenom 2010. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 15:03