POSEBAN TRENUTAK U KAVEZU

(VIDEO) Cro Cop: 'Trnci me prolaze'

Mirko Filipović prisustvovao je u subotu na KSW-ovom spektaklu u zagrebačkoj Areni i svojom pojavom dodatno uveličao veličanstvenu borilačku večer pred 12 tisuća navijača.
 Damir Krajac / CROPIX

Legendarni Cro Cop sinoć se nakratko pojavio i u kavezu. Dogodilo se to nedugo nakon što je Borys Mankowski razočarao tribine i na predaju prisilio miljenika navijača Vasu Bakočevića.

Arena je velikim pljeskom pozdravila Filipovića koji je pred svima njima odgovorio na nekoliko pitanja.

"Ovo je sjajan šou. Atmosfera je, kao i uvijek, u Zagrebu sjajna", rekao je u uvodu Mirko pa odgovorio i na pitanje o mogućem povratku borbama:

"Vratiti se neću, ali trnci me prolaze i to itekako. Ja sam cijeli život ostavio u kavezu i ringu, većim dijelom u ringu. Poseban je to osjećaj. To je dio mog život. Većeg dijela... Ja sam tome posvetio svoj život i to je sve što znam i volim raditi. Vrijeme nikom ne oprašta pa tako ni meni. Došlo je vrijeme da se povučem i to je moja definitivna i konačna odluka. A da me trnci prolaze, naravno, kao i svakog puta kad vidim na TV-u ring ili kavez, a kamoli kad uđem u njega", izjavio je Mirko uz oduševljenje tribina.

Bitnu pobjedu u Areni je ostvario jedan od njegovih učenika. Riječ je o Anti Deliji koji je prekidom u drugoj rundi zaustavio veterana Olija Thompsona.

"Ante je odradio sjajan meč. Radio je onako kako smo se dogovorili na treningu - vrhunski", zaključio je Filipović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2021 01:00