POSEBNO VRIJEDI NOKAUT MYKYTE CHUBA

(VIDEO) FFC 40 Aftermovie: Pogledajte najbolje trenutke s jednog od najboljih FFC evenata do sada

Final Fight Championship objavio je kompilaciju najboljih trenutaka sa svog posljednjeg eventa, održanog prošlog tjedna u Las Vegasu, u specijaliziranoj Fight Dome dvorani.
screenshot
 FFC

Na FFC 40 ukupno se održalo šest MMA borbi te po jedan kickboxing i boks meč. Dvije borbe bile su za FFC titulu, a promocija je dobila jednog novog prvaka. To je Mark Lemminger koji je u glavnoj borbi savladao veliku FFC zvijezdu, Bena Eglija. Najbolje trenutke njihove borbe možete vidjeti na samom kraju ove kompilacije.

Prije toga se možete iz sjajnog kuta uvjeriti u to kako je izgledao jedan od najboljih FFC nokauta do sada, onaj kojim je Mykyta Chub savladao Wellingtona Uegu, čime je obranio titulu prvaka srednje kategorije kickoxinga. No, to je samo dio spektakla koji se dogodio u Fight Domeu. Ukupno četiri borbe završile su prekidom i svi se nalaze u video kompilaciji ispod teksta.

Također možete vidjeti i neke osoba koje nisu nastupale u ringu, a značajni su u borilačkom svijetu poput "cutmana" Stitcha Durana, FFC komentatora Franka Mira, ali i bivšeg UFC izazivača Johna Morage. Pogledajte!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:51