PROVJERITE KOLIKO PREDATOR MOŽE

(VIDEO) Francis Ngannou rasturio 'boksačku krušku'!

Već smo danas pisali o eventualnoj suradnji legendarnog Mikea Tysona i bivšeg UFC izazivača Francisa Ngannoua. Dvojac bi navodno trebao surađivati na eventualnom "crossover" meču protiv svjetskog boksačkog linearnog prvaka Tysona Furyja koji se navodno kuha.
Francis Ngannou
 Screenshot

Sam "Iron Mike" je na svom Twitteru podijelio video u kojem Kameruncu dijeli savjete kako da bude još opasniji. Ako je to uopće moguće s obzirom na to kakvu moć "Predator" ima u svojim šakama.

To je demonstrirao i udarajući mehaničku "boksačku krušku" na PFL-ovom polufinalnom turniru koji se prošlog vikenda održao u Las Vegasu. Njegovo udaranje kruške je objavio ponovno "Iron Mike". Kamerunac je udario nešto više od 800 bodova, no teško je procijeniti koliko je to jako ili ne jer nemamo s ničim usporediti njegov rezultat.

"Mladi moj brat Francis Ngnanou ima u svojim rukama ozbiljnu snagu. Tko misli da može udariti jače od neokrunjenog prvaka?", napisao je bivši svjetski boksački prvak podijelivši pritom video na kojem UFC borac udara "krušku".

Zanimljiv detalj su i PFL rukavice koje je Ngannou navukao na svoju desnu šaku. Bilo bi zanimljivo čuti reakciju njegovih šefova u UFC-u na svojevrsnu reklamu konkurentske organizacije koja sve ozbiljnije grabi prema naprijed.

Prije nekoliko godina, kada je Ngannou tek stigao u UFC, a elitna promocija otvorila svoj Performance Institute u Las Vegasu, upravo je "Predator" bio njihov "pokusni kunić" na kojem su mjerili snagu njegovog udarca. Ispalo je da je upravo on najsnažniji udarač kojeg su testirali, a snagu njegovog udarca su usporedili s "Fordom Escortom". Ta je usporedba očekivano postala viralni hit.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 01:20