INTERVJU NAKON OTVORENOG TRENINGA

(VIDEO) Ivan Erslan: Cilj je pokazati da mi mjesto u KSW-u, ta promocija mi je prioritet

Ivan Erslan osjeća se spreman za najveću borbu svoje dosadašnje borilačke karijere. Poluteškaš kojeg nazivaju najvećim hrvatskim potencijalom najavio je borbu nakon danas odrađenog otvorenog treninga, osim toga objasnivši i s kakvim je ambicijama došao u poljsku promociju.
Ivan Erslan i Saša Drobac
 Mario Katušić

Uvjerljivo najveća borba karijere nalazi se ispred Ivana Erslana. Imao je on već neke velike nastupe, ponajviše u FFC promociji, no teško se išta od toga može mjeriti s borbom koji će odraditi u svom gradu, pred 15 tisuća ljudi i u kavezu najveće europske promocije,. Sve to uz vjerojatno najbolju borilačku produkciju na svijetu. Pripreme je odradio dijelom u zagrebačkom ATT-ju, a većim dijelom na Floridi, u glavnoj dvorani jednog od najboljih timova na svijetu.

U Areni Zagreb čeka ga Darwin Rodriguez, španjolski poluteškaš koji također glasi za jednog od najvećih potencijala u svojoj domovini. Ivan nam je ovim putem najavio borbu, rekao je što zna o protivniku, ali i o tome kako su izgledale pripreme. Upitali smo ga nešto i o ambicijama u promociji čiji roster poluteške kategorije sadrži nekoliko vrlo zanimljivih boraca.

Razgovor koji smo s Ivanom odradili odmah nakon današnjeg otvorenog treninga pogledajte ispod teksta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 12:24