POGLEDAJTE NAJAVNI SPOT ZA SPEKTAKL

(VIDEO) KSW 51 - Balkan protiv ostatka svijeta!

Poljska borilačka promocija KSW je u petak izbacila prvi najavni spot za priredbu koju će 9. studenog organizirati u zagrebačkoj Areni. Video je nazvan "Balkan protiv ostatka svijeta" što vrlo dobro sumira scenarij i ono što su autori htjeli dočarati.
Filip "Nitro" Pejić
 Screenshot

Naime, u videu koji traje minutu se pojavljuju sve najveće regionalne zvijezde koje će nastupiti 9. studenog predvođene čovjekom za kojeg je rezerviran "main event" - bosanskohercegovačkim teškašem Erkom Junom. Tu su očekivano dva hrvatska borca, Filip Pejić i Antun Račić, kojeg u Areni očekuje meč za titulu prvaka u bantam kategoriji. Regionalni popis zaključuju popularni Crnogorac Vaso Bakočević koji će nastupiti u sunaslovnoj borbi protiv Borysa Mankowskog te Srbin Aleksandar Ilić.

Svi borci koji se nalaze u spotu imaju lica obojana u nacionalne boje što dodatno pojačava dojam i uratku daju umjetničku i filmsku notu što je odlika KSW-ovih spotova iz prošlosti.

Do priredbe, koju ćemo pratiti 9. studenog u Areni Zagreb, je ostalo manje od mjesec dana. Ulaznice možete kupiti u sustavu Eventima na ovom LINK-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:36