IDUĆA PRIREDBA VEĆ IDUĆEG MJESECA

(VIDEO) KSW na fantastičan način najavljuje iduću priredbu i povratak najveće zvijezde

Nakon spektakularne priredbe održane prošlog vikenda u Areni Zagreb, KSW se vraća u svoju domovinu. KSW 52 održava se 7. prosinca u Gliwicama, a glavna borba donosi povratak najveće zvijezde u povijesti KSW promocije, Mameda Khalidova. On će se u 'superfight' borbi boriti protiv Scotta Askhama
Scott Askham vs. Mamed Khalidov
 screenshot

Godinu dana nakon što je drugim porazom od Tomasza Narkuna odlučio završiti svoju karijeru, Mamed Khalidov ipak se vraća borbama. KSW ga je lako nagovorio na povratak, budući da je on sam priznao kako je odluku donio naglo te kako sportski život nije nešto što tako lako može ostaviti.

Njegov veliki povratak dogodit će se 7. prosinca u Gliwicama i to protiv vlasnika pojasa prvaka koji je zapravo najduže bio u njegovom vlasništvu. To je Scott Askham, a zanimljivo je kako borba ipak neće biti prilika Khalidovu da ponovno postane prvak do 84 kilograma. Naime, borba je dogovorena u međukategoriji i to na samo jedan kilogram više, 85. KSW-u njegov povratak puno znači jer su njegovim odlaskom, a nakon toga i iznenađujućim odlaskom dvostrukog prvaka Matesuza Gamrota, ostali su bez na samo jednom poljskom prvaku te tek nekoliko zvijezda. Njegov povratak prvobitno je najavljen odličnim videom pod imenom "The Race", koji se emitirao i na zagrebačkom eventu u pauzama između borbi.

Kao što možete vidjeti u gore podijeljenoj najavi, na priredbi će nastupiti i Damian Janikowski. On se već u rujnu vratio na pobjednički put nakon onog teškog poraza od Aleksandra Ilića, a sad će mu se suprotstaviti sunarodnjak Szymon Kolecki. Međusobnu borbu odradit će i dvije nove KSW-ove ženske uzdanice, Karolina Owczarz i Aleksandra Rola. Za jedan pojas će se okršaj ipak održati, onaj privremeni u perolakoj kategoriji. Salhadine Parnasse branit će ga protiv najboljeg slovačkog MMA borca, Ivana Buchingera. Ostatak programa trebao bi se početi puniti ovih dana, a za sada nemamo informacije bi li na njemu svoje mjesto mogao pronaći netko od boraca iz regije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:48