BIZARNO, ZAR NE?

(VIDEO) Nova razina trash talka: KSW-ov prvak naručio Khalidova na transplantaciju jetre

Pred KSW 52 priredbu, koja se ovog vikenda održava u Gliwicama, svjedoci smo jedne od bizarnijih 'trash talk' eskapada u posljednje vrijeme. Njen autor je prvak srednje kategorije Scott Askham, a žrtva' njegov subotnji protivnik Mamed Khalidov.
Scott Askham
 screenshot/KSW

Askham i Khalidov predvode veliku subotnju priredbu, za koju je 10.000 ulaznica planulo samo nekoliko dana nakon što su puštene u prodaju. Khalidov je ogromna zvijezda i njegovim povratkom poljska je promocija puno dobila. Zapravo, to im se dogodilo u pravo vrijeme, kad sve manje poljskih boraca drži pojaseve i pobjeđuje u velikim borbama.

Ovog puta Khalidov neće krenuti po pojas koji je dugo vremena držao, nego je dogovorena međukategorija do 85 kilograma. Ipak, borba je samim imenima dovoljno velika te uvođenje pojasa zapravo Poljacima nije trebalo. Razlog je jednostavan, Khalidov je vraćen prije svega za "superfight" borbe, a eventualnim uzimanjem pojasa bi dobio sve obaveze koje jedan prvak ima. Ovako se može boriti kad i gdje želi te je puno lakše pregovarati s njim.

Kako se borba bliži, tako je sve napetije, a dodatnu promociju pokušao je napraviti Askham uz pomoć same promocije. On se odlučio kroz trash talk našaliti, ali na kraju se dobilo nešto podosta bizarno. Naime, pojavio se na recepciji jedne poljske bolnice uz neobičan zahtjev.

"Dobar dan, zanima me mogu li nekoga naručiti za transplantaciju jetre. Volio bih da bude sve spremno za 7. prosinca", rekao je Askham djelatnici, koja je reagirala podosta konfuznim izrazom lica.

Nakon toga se još kratko obratio Khalidovu i rekao da ima sve riješeno. Bizarno, zar ne?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:15