TEŠKAŠI DOŠLI U TOP FORMI

(VIDEO) Održano vaganje za FFC 39, Fight Dome večeras donosi novu dozu sjajne akcije

U Las Vegasu je održano vaganje za FFC 39 priredbu, koju će Fight Dome ugostiti u noći s četvrtka na petak. Sudionici šest borbi stali su na vagu, gdje je jedan borac bio pretežak, no on će ipak ostati na programu. Sudionici glavne borbe, koji će se obraćunati u sjajnom dvoboju teške kategorije, bez problema su zadovoljili.
Jordan Powell vs. Jamelle Jones

Zanimljivo, u glanoj borbi teške kategorije bore se dva borca koji inače većinom nastupaju u poluteškoj kategoriji. Tako ne treba čuditi što su obojica svoj posao odradili bez problema, no razlika u njihovoj težini ipak je značajna. Jamelle Jones pokušat će svojoj hrvačkoj prednosti dodati i snagu pa je došao sa 108.5 kilograma. S druge strane Jordan "Juggernaut" Powell će se pouzdati u svoju brzinu i eksplozivnost. On je na vagu došao sa 102 kilograma. Iako je ova borba posljednjih dana najavljivana kao borba za FFC titulu, čini se kako se od toga odustalo.

Nažalost, sudionik sunaslovne borbe, opasni nokauter Angel De Anda, nije dovoljno ozbiljno shvatio svoj zadatak. On je vagu za borbu srednje kategorije protiv Gabriela Checca pao za otprilike dva kilograma. Tako će Brazilcu prepustiti 20 posto svog honorara.

U Fight Dome se vraća i kickboxing, putem borbe između Alana Scheinsona i Wallacea Lopesa, dok će borbu perolake kategorije u MMA-u održati Lou Radecki i Justin Vazquez. Vrlo zanimljiv trebao bi biti boksački meč izmešu Daquana Maysa i Jose Ceje, dok će program otvoriti vrlo popularni stanovnik Las Vegasa, Jerry Shapiro, borbom protiv Josha Wrighta. Ova posljednje navedena četvorka je granicu bantam kategorije bez problema zadovoljila.

Ispod teksta možete pogledati snimku vaganja, dok se ispod nje nalaze rezultati tj. težine boraca današnjeg programa.


FFC 39 - Rezultati vaganja (u lb)

Jamelle Jones (239lbs) vs. Jordan Powell (225.2lbs)
Gabriel Checco (185.6lbs) vs. Angel De Anda (190lbs)*
Alan Scheinson (170.4lbs) vs. Wallace Lopes (170.6lbs)
Lou Radecki (145.8lbs) vs. Justin Vazquez (145lbs)
Daquan Mays (135.6lbs) vs. Jose Ceja (134.4lbs)
Jerry Shapiro (135.2lbs) vs. Josh Wright (135.4lbs)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:03