ISKUSNI VETERAN I NOKAUTER

(VIDEO) Ovako protivnike gasi novi član FFC-a koji većinu borbi završava nokautom

Druga glavna borba FFC 39 priredbe teško da će završiti sudačkom odlukom. Za to bi se u srednjoj kategoriji trebali pobrinuti borci Angel Deanda i Gabriel Checco koji će u noći s četvrtka na petak zabavljati borilačke fanove u lasvegaškom Fight Domeu na najnovijem izdanju Final Fight Championshipa.

Deanda i Checco zbrojeno imaju čak 24 pobjede prekidom iza sebe te je njihova borba s razlogom postavljena kao "co- main" event FFC 39 priredbe. Opasnog Brazilca Checcu koji je svih deset profesionalnih pobjeda završio prije zadnjeg zvona već smo ranije predstavili, a sada je vrijeme da upoznate i njegovog protivnika Angela "The Dream" Deandu.

Deanda (18-6) je 34- godišnji veteran iz Modesta u Kaliforniji s velikim borilačkm iskustvom iza sebe. I dok njegov protivnik kombinira pobjede nokautom i prisiljavanjem na predaju, ovaj bivši poluteškaš svoj posao u kavezu voli rješavati borbom na nogama. Tome svjedoči činjenica da je većinu svojih nastupa, točnije njih 14, završio (tehničkim) nokautom.

Udarcima je član Last Stand Fight Teama slavio u posljednje dvije pobjede koje ovdje možete pogledati. Njegova posljednja žrtva bio je Mike Morales kojeg je na TPF 31 priredbi nokautirao već u prvoj rundi. Druga borba je tehnički nokaut u trećoj rundi s GKO 9 priredbe gdje je revanširao protiv WSOF i Bellator veterana Justina Baesmana.

Deanda se nije borio od svog nastupa u prvoj sezoni Dana White's Tuesday Night Contender Seriesa gdje je u glavnoj borbi druge epizode pokušao osigurati ugovor s UFC-om. Na njegovu žalost Dan Spohn je te večeri bio bolji te će Amerikanac sada svoju devetnaestu pobjedu tražiti u ringu FFC-a.

FFC 39 priredbu u noći s četvrtka na petak možete besplatno pogledati u izravnom prijenosu na Facebook stranici FFC-a. Program donosi sedam vrhunskih mečeva, a u glavnoj borbi večeri Jordan Powell i Jamelle Jones borit će se za FFC titulu prvaka u teškoj kategoriji.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 17:53