SRCE VELIKO KAO KUĆA

(VIDEO) Pogledajte prekrasne kadrove pune Arene i otvaranje jučerašnjeg KSW 51 spektakla

Oko 12 tisuća fanova sporta jučer je imalo priliku uživati u KSW 51 priredbi, a poljska borilačka promocija u Areni Zagreb je pokazala sve ono po čemu su poznati. Vrhunska produkcija i vrhunske borbe, no ono što nas je posebno oduševilo je bilo posebno za Hrvatsku pripremljeno otvaranje. I malo je onih koji se u tim trenucima nisu naježili. Pogledajte kako je to izgledalo putem KSW-ovih kamera.
screenshot

Publika je prije službenog otvaranja mogla uživati u prve dvije borbe, a tek što su ih svojom srčanošću i borilačkim duhom oduševili Lemmy Krušič i Ivica Trušček, sve u dvorani oduševio je KSW. Glavni program priredbe, koji je sadržavao osam borbi, dobio je svoje posebno otvaranje uz predstavljanje boraca, no već prije toga odrađena je fantastična video najava, uz jednako tako fantastičan uvod KSW-ovih voditelja.

Imali smo se priliku u našoj metropoli uvjeriti kako izgleda vjerojatno najbolja svjetska MMA produkcija, a svi borci koji su imali prilike sudjelovati su mogli biti ponosni na to i sam prvi izlazak na pozornicu bio je poseban doživljaj.

Ako ste bili u dvorani sigurno vas zanima kako je to izgledalo onima koji su gledali pred ekranima. Isto tako ovo je dobra prilika svima koji su kasnili na prijenos da pogledaju otvaranje spektakla, ali i svima koji su već vidjeli da pogledaju još jednom. Arena je doživjela spektakl o kojem će se dugo pričati.

Video možete pogledati OVDJE, a snimka otvaranja kreće na 30:32.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:20