'PSIHOPATA' VS 'TASMANIJSKI VRAG'

(VIDEO) Strašna najava iz KSW-a, Vaso Bakočević briljirao: 'Mi smo ti ovdje totalni luđaci, meni je u krvi da radim sra*a'

Vaso Bakočević bit će jedna od glavnih zvijezda KSW-ovog spektakla u Zagrebu. Popularni crnogorski MMA veteran u Areni će loviti 40. profesionalnu pobjedu, a 9. studenog će mu s druge strane kaveza stajati bivši prvak iz velter kategorije Borys Mankowski.
 Screenshot (YouTube, KSW)

'Psihopata' i 'Tasmanijski vrag' sudjelovat će u sunaslovnoj borbi KSW 51 priredbe, a za ovu potrebu naći će se u međukategoriji do 73 kilograma.

Njihov meč sada je dobio i službenu najavu, koja je samo potvrdila da bi nas trebala čekati jedna prava borilačka poslastica za navijače.

"Na jedan ludi način sam znao da ću se vratiti jer smatram da zaslužujem nastupati u organizaciji poput KSW-a. Borio sam se u pet različitih kategorija i svuda po svijetu. Takvo iskustvo ne možete kupiti. Borys dolazi na moj teritorij i mislim da nije svjestan što ga čeka. Mi smo ti ovdje totalni luđaci. Nema šanse da ću izgubiti ovu borbu. U krvi mi je da radim luda sranja. Stoga takve stvari i očekujte od mene. Ovo je za Borysa najgori, a za mene najbolji mogući trenutak za jednu ovakvu borbu. Posljednji put kad je on upisao pobjedu, j*beni dinosauri su hodali okolo. Dok ja imam više pobjeda nokautom od j*ebenog Melvina Manhoefa", poručio je Bakočević u najavi.

Svoju poruku imao je 30-godišnji Poljak. On je u priloženom videu priznao da je Vasin obožavatelj, ali obećao zagrebačkoj publici nezaboravan rat u kavezu.

"Znam ga godinama i moram priznati da sam njegov fan. Istih smo godina, no on ima preko šezdeset borbi iza sebe. Bori se u svakoj kategoriji, protiv bilo koga. On je istinski borac i pravi ratnik i sretan sam što ću se s njime naći u kavezu. Drago mi je što dolazim na njegov teritorij. Tamo ću biti lagani 'underdog'. Imat ću arenu protiv mene, ali želim pokazati da sam ga sposoban pobijediti. Možemo reći da je ovo 'superfight', za njega znaju diljem svijeta. On je turboluđak. Ovo će biti fantastičan rat. Dat ćemo si 'pet' i krenuti s najboljom borbom večeri", izjavio je Mankowski, a onda mu je i Vaso otvoreno, u svom stilu, objasnio zbog čega mu nije u potpunosti 'sjeo'.

"Znaš li zašto što mi se ne sviđa kod tebe? Nosiš naočale, a ja ne volim tipove koji nose naočale. U srednjoj školi sam znao mučiti likove koji su nosili naočale, baš kao i one debele", objasnio je 'Psihopata', na što je dobio i odgovor s druge strane:

"Čuo sam da si u srednjoj školi gnjavio djecu s naočalama, e sad ću ja skinuti svoje i kazniti te za sve što si im činio" - zaključak je Mankowskog.

Bakočević (39-18-1) u Zagreb stiže pun samopouzdanja koje temelji na čak šest uzastopnih pobjeda. Njega smo posljednji put u akciji gledali u lipnju ove godine kada je na Megdan Fighting 5 priredbi tehničkim nokautom svladao Sultana Kalamakhunova.

S druge strane, Mankowski (19-8-1) protiv Vase traži prekid negativnog niza od tri poraza koji su stigli iz okršaja s Mamedom Khalidovom, Robertom Soldićem i Normanom Parkeom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:21