ERKO JUN ITEKAKO ZNA I MOŽE UDARITI

(VIDEO) Tri borbe, tri nokauta! Pogledajte kako je Erko Jun riješio dosadašnje protivnike

Erko Jun nastupit će u glavnoj borbi KSW 51 priredbe koja se nadolazećeg vikenda održava u Areni Zagreb. Tamo ga čeka borba protiv poljske legende Mariusza Pudzianowskog, a nju je izborio preko tri nokauta u prve tri KSW borbe. Prisjetite ih se!
Erko Jun
 KSW

"Bodybuilder teške kategorije i zvijezda društvenih mreža. Erko Jun je 3-0 u MMA-u s tri završetka borbe. Završio je Strachua (glumca), Popeka (repera) i Akop Szostak (bodybuildera). Može li Erko zaustaviti peterostrukog najjačeg čovjeka na svijetu, Mariusza Pudzianowskog na KSW 51 ove subote?", glasio je status KSW-a na Twitteru, uz podjelu videa sa sva tri nokauta Erka Juna.

Iako su mnogi sumnjali kako će Erko moći napraviti nešto u MMA-u, on je pokazao kako itekako zna udariti te kako je svakom borbom sve bolji. Iz Düsseldorfa također dolaze informacije kako je Jun veliki radnik koji u slobodnoj borbi namjerava napraviti dobar posao te postati jednako velika zvijezda kao što je to postao na polju zdrave prehrane i brige za tijelo. Ako to dvoje uspije spojiti, uspjeh će biti potpun.

Borba Pudzianowskog i Juna uzbudljiva je na više načina i zbog toga ne treba čuditi što je upravo ovaj ogled dobio ulogu glavne borbe KSW 51 priredbe. Prije toga pogledajte što je to sposoban u kavezu napraviti Erko Jun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:14