BOCAMA I ČAŠAMA GAĐALI STEPHENSA

(VIDEO) UFC komentator se sklonio ispod stola od kaosa koji je nastao u Meksiku i - prenosio!

Meksikanci su proteklog vikenda još jednom pokazali koliko su emotivan i impulzivan narod. Meksička vrela krv je proključala na samom kraju UFC-ove Fight Night priredbe u Mexico Cityju nezadovoljni neodržavanjem "main eventa".
UFC komentator ispod stola
 Screenshot

Mnogo krivice za kaos koji je nastao na kraju sjajne priredbe u Mexico Cityju na sebi ima i UFC "contender" Yair Rodriguez, koji je potpuno neprimjereno reagirao na ozljedu Jeremyja Stephensa i činjenicu da ovaj jednostavno ne može nastaviti. Ne zato što ne želi, nego zato što ga je upravo on upiknuo prstom u oko što je, usputno rečeno, ilegalan potez. Meksikanac je izgubio živce, agresivno i prostački se obrušio na TV komentatora i bivšeg UFC prvaka Michaela Bispinga, koji je nasreću zadržao mirnoću i ponio se kao profesionalac.

Unatoč uvredama koje je Rodriguez iz samo njemu znanih razloga odapeo prema Englezu, Bisping je posao odradio profesionalno do kraja izguravši nekako neugodni intervju nakon borbe koja je završila već nakon nekoliko trenutaka "No Contestom".

U isto vrijeme je njegov kolega, glavni TV komentator za ovu prigodu, Brendan Fitzgerald izbjegavao boce i čaše koje su letjele zrakom, a bile su usmjerene prema kavezu i Jeremyju Stephensu. Fitzgerald je pokazao da se zna i umje smaći pa je svoj posao odrađivao na način da se sakrio ispod stola i tamo potražio sigurnu oazu od projektila koji su letjeli. Kako je to izgledalo u stvarnosti, možete pogledati u videu ispod teksta. Što reći osim čestitati i Bispingu i Fitzgeraldu na profesionalnosti i mirnoći.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:04