ŽESTOKO ODMJERAVANJE DVA PRVAKA

(VIDEO) Whittaker i Adesanya sučelili se na pozornici pred medijima

U Melbourneu je održano medijsko druženje s UFC 243 borcima, nakon čega su se isti našli na pozornici s ciljem međusobnog sučeljavanja. Pogledajte kako je izgledalo kad su Israel Adesanya i Robert Whittaker, ali i sudionici još nekih mečeva, stali jedan preko puta drugog.
Robert Whittaker i Israel Adesanya
 screenshot

Sudionici glavne četiri borbe priredbe u Melbourneu imali su dužnost izači pred medije i odgovoriti na njihova posljednja pitanje pred borbe. Takva događanja redovno završavaju sučeljavanjima na pozornici pa ništa drugačije nije bilo niti ovaj put.

Robert Whittaker i Israel Adesayna pogledali su se međusobno u oči prvi od tri puta što će to napraviti prije borbe. Nakon ovoga još slijedi sučeljavanje na današnjem ceremonijalnom vaganju te ono posljednje, u kavezu prije nego sudac da znak za početak borbe. Obojica su maksimalno fokusirani i djeluju kao da ih ništa ne može izbaciti iz takva.

Osim spomenute dvojice, sučelili su se Al Iaquinta i Dan Hooker, Tai Tuivasa i Sergey Spivak te Dhiego Lima i Luke Jumeau, a UFC-ove kamere sve su to snimile. Pogledajte!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:09