K1 i Boks

Fury pozvao Wildera na makljažu: 'Garantiram vam, nokautirat ću ga u dvije runde!'

 AFP/ Philip Pacheco / Anadolu Agency
Polako se bližimo velikom boksačkom revanšu u kojem će se po drugi puta obračunati Deontay Wilder i Tyson Fury, a prema najavama i prikazanom u prvom dvoboju, ponovno bismo trebali svjedočiti jednoj uzbudljivoj boksačkoj večeri.

Wilder i Fury obračunat će se 22. veljače u MGM Grand Garden Areni. Iako mnogi vide samo dva moguća raspleta njihovog susreta, Wilderovu pobjedu nokautom ili Tysonov trijumf nakon pregleda sudačkih kartica, 'Kralj Cigana' obećao je da ćemo u Las Vegasu vidjeti njegovo slavlje prekidom i to u drugoj rundi.

"Želim da se nađemo u samom centru ringa. Neka to bude makljaža i neka bolji ostane na nogama, a gubitnik završi na podu. Imam 20 nokauta u 29 pobjeda", poručio je Fury pa upozorio Wildera preko primjera iz njihove prve borbe.

"On jako dobro zna da sam ga u tom meču uzdrmao tri ili četiri puta, ali nisam imao snage da ga završim. Bit ću iskren, ponestalo mi je snage. Nakon tolike pauze i skidanja kilograma jednostavno nisam bio kondicijski na najvišoj razini. Ali ovog puta mogu otići do samoga kraja, sve dok ne bude gotov."

S druge strane, svima je jasno gdje je 'Brončani bombarder' najopasniji...

"Ako budem toliko glup da me udari ta glupa desna ruka, onda i zaslužujem biti nokautiran. To je udarac koji će srušiti bilo koga. On je to već pokazao, pogodio me u prvom meču i poslao u nokdaun dva puta. Ali tu se ne radi o tome kako padaš, već kako ćeš se vratiti i odgovoriti na to. Njemu je jasno da se bori s nekim tko nema namjeru odustati. Wilderu, naći ćemo se u centru ringa. Nećeš me morati tražiti. Pripazi na desnu ruku jer ćeš zaspati unutar dvije runde! Dvije! Dvije runde i padaš. Redovito sanjam te dvije runde. U pokeru, stalno dobijem dvojku. Nešto se definitivno događa. Nokautirat ću te u dvije runde. Sto posto", obećao je Fury na press konferenciji.

Linker
27. travanj 2024 13:35