K1 i Boks

Wilder najavio boksački spektakl: 'Spremniji sam no ikad, ovo je sad jedna druga priča!'

 Kevork Djansezian/Getty Images/AFP
Kao i Tyson Fury (29-0-1), Deontay Wilder (42-0-1) uvjeren je da 22. veljače u Las Vegasu nećemo dočekati sudačke kartice.

Ako ćemo vjerovati najavama neporaženih boksača, njihov dugoiščekivani revanš neće nam donijeti novu kontroverznu sudačku odluku, već poprilično jasnog pobjednika. Fury je obećao da će sve biti gotovo unutar dvije runde, a Wilder da se 'Kralj Cigana' ovoga puta neće ustati kao što se ustao u njihovom prvom susretu.

'Brončani bombarder' uvjeren je i da će imati prednost zbog prijašnjeg iskustva s revanšima.

"Svi znamo kakva je stvar s revanšima... Uvijek sam maksimalno koncentriran jer sam već bio s njima u ringu. Jasno mi je što su moji protivnici sposobni napraviti i što, zapravo, namjeravaju napraviti. Na temelju prvog susreta naučim sve što trebam znati i s tim znanjem uđem u pripreme za novi dvoboj", objasnio je Wilder na press konferenciji.

Kao i obično, najopakiji nokauter u teškoj kategoriji najavio je novu pobjedu prekidom. Aktualnom WBC-ovom prvakom ovo će biti 43. profesionalni meč, 11. obrana titule i prilika da upiše 42. nokaut u svojoj zaista impresivnoj karijeri.

"Spremniji sam no ikad. Rekao sam Furyju prije dvije godine da ću ga krstiti u ringu. To se i dogodilo. On se vratio, a i to je dio krštenja. No, ovoga puta, to će biti jedna druga priča. Ovoga puta se radi o nedovršenom poslu i ovoga puta se on neće ustati", zaključio je Wilder.

Linker
11. svibanj 2024 12:35