DVA MEČA ZA TITULU PRVAKA

(VIDEO) Bliži nam se novi UFC-ov PPV event: Evo što sve donosi sjajni UFC 248!

Već u noći sa subote na nedjelju 8. ožujka nam slijedi novi UFC-ov PPV event. Ovaj put ćemo u T-Mobile Areni u Las Vegasu pratiti čak dva dvoboja za titulu prvaka koji će predvoditi UFC 248.
Israel Adesanya
 Screenshot (YouTube)

U naslovnoj borbi na pozornici će biti muškarci. Prvak u srednjoj diviziji Israel Adesanya će braniti titulu protiv Kubanca Yoela Romera. Bit će to prva obrana naslova za novozelandsko-nigerijskog borca nakon što je ujedinio titule protiv Whittakera. U sunaslovnoj borbi aktualna prvakinja Weili Zhang će pokušati pobijediti bivšu vladaricu slamka kategorije Joannu Jedrzejczyk.

UFC je u srijedu izbacio sjajan promotivni video o kojem smo već pisali, a koji će vas samo dodatno nabrijati na ionako vrlo zanimljiv i interigantan popis borbi. Video je nazvan "Tko će me zaustaviti?" i možete ga pogledati u nastavku članka. I čitav popis borbi je više-manje dovršen i ne očekuje se da bi do samog eventa mogao doživjeti posebne promjene.

Osim već najavljena dva meča za titulu prvaka, publika u T-Mobile Areni će moći vidjeti još nekoliko odličnih "matchupova". Tu se posebno ističe dvoboj iskusnog Brunsona i Edmena Shahbazyana, borca za kojeg se vjeruje da je budućnost srednje kategorije i koji dolazi iz tima koji se proslavio Rondom Rousey.

Na "main cardu" ćemo vidjeti i strašan obračun u velteru. Kinez Li Jingliang će odmjeriti snage sa sjajnim Neilom Magnyjem. Ne smijemo zaboraviti niti povratak popularnog Seana O'Malleyja, koji se vraća u Octagon nakon problema s USADA-om i suspenzijom. On će otvoriti glavni dio večeri protiv Quinonesa.

Uvodni dio programa predvode iskusni Alex Oliveira i Max Griffin dvobojem do 77 kilograma.

UFC 248:

Israel Adesanya vs. Yoel Romero 185 lbs

Weili Zhang vs. J. Jędrzejczyk 115 lbs

Derek Brunson vs. Edmen Shahbazyan 185 lbs

Neil Magny vs. Jingliang Li 170 lbs

J. Quiñones vs. Sean O'Malley 135 lbs

Uvodne borbe:

Alex Oliveira vs. Max Griffin 170 lbs

Rodolfo Vieira vs. Saparbeg Safarov 185 lbs

Mark O. Madsen vs. Austin Hubbard 155 lbs

Emily Whitmire vs. Polyana Viana 115 lbs

Guido Cannetti vs. Danaa Batgerel 135 lbs

Beneil Dariush vs. Drakkar Klose 155 lbs

Movsar Evloev vs. Jamall Emmers 145 lbs

Deron Winn vs. G. Meerschaert 185 lbs

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:14