UFC

Javio se Khabib: Prvo 'bez komentara', a potom i s porukom za 'impresivnog' Gaethjea!

Khabib Nurmagomedov
 Said Tsarnaev / Sputnik / AFP
Kako stvari stoje, Khabib Nurmagomedov za sljedećeg protivnika neće imati Tonyja Fergusona. Osvajanjem privremenog pojasa na UFC 249 priredbi titulu neporaženog Dagestanca pokušat će u svom idućem nastupu preoteti Justin Gaethje.

Gaethje je u noći sa subote na nedjelju nakon više od 20 minuta impresivne predstave zaustavio Fergusona i tako se ispriječio novom pokušaju organizacije možda i najiščekivanijeg meča u povijesti UFC-a.

"Nemam komentara", upravo je takva bila prva reakcija Khabiba Nurmagomedova koji se na Twitteru oglasio nedugo nakon što je sudac Herb Dean u petoj rundi zaustavio glavnu borbu UFC-ovog borilačkog spektakla u Jacksonvilleu.

Nedugo nakon toga, aktualni prvak se nadovezao te nahvalio Gaethjea:

"Justine, bilo je to jako impresivno, čestitam. Odradio si jako pametnu borbu."

Podsjetimo, čak pet puta otkazana je borba između Khabiba i Tonyja, a najsvježije razočaranje dogodilo se 1. travnja kada je aktualni UFC-ov prvak potvrdio kako je zbog pandemije koronavirusa ostao 'zaključan' u Rusiji. U jednom takvom kaosu Gaethje se pojavio kao UFC-ovo rješenje pristavši postati zamjenski protivnik za 'El Cucuyja', a ta mu je uloga ostala i nakon što je originalni datum priredbe (18. travnja) zamijenjen s 9. svibnja.

Vrijeme je pokazalo da je Justin donio pravu odluku kada je odlučio potpisati ugovor za taj meč jer sada je iza njega najveća pobjeda u karijeri te trijumf koji ga je doveo na korak do toga da ostvari svoje snove i postane UFC-ov prvak.

Linker
27. travanj 2024 07:09