UFC

Jones odgovorio na Whiteove tvrdnje: 'On gleda u kameru i laže!'

Jon Jones i Dana White
 screenshot/YouTube
Nakon što je Dana White izjavio kako su pregovori oko borbe Jona Jonesa i Francisa Ngannoua propali jer je Jones tražio previše novaca, javio se prvak poluteške kategorije uz tvrdnju kako njegov poslodavac ovim putem laže.

Nakon što je Dana White tijekom gostovanja na ESPN-u izjavio kako su pregovori oko borbe Jona Jonesa i Francisa Ngannoua propali jer je prvak poluteške kategorije za taj zaokret u karijeri tražio apsurdno veliku svotu novca, javio se i sam Jones, koji je to opovrgnuo. Zapravo, kaže kako u njihovim kratkim razgovorima spomena neke cifre nije niti bilo.

"Zanimljivo je sjediti ovdje i gledati kako tvoj šef laže u kameru na taj način. Nikad nismo ušli u razgovore oko povećanja primanja. Čim smo počeli konverzaciju rekli su mi da zarađujem dovoljno. Nisam iznio svoju brojku", napisao je Jones na Twitteru, podijelivši snimku Whiteove izjave kod Bretta Okamota.

"Ako mi nemaš namjeru promijeniti ugovor za prelazak u tešku kategorije, barem imaj dovoljno pristojnosti da budeš iskren s fanovima", napisao je još Jones nakon toga, očito frustriran informacijom koju je iznio njegov poslodavac.

White je dodao kako ne vidi smisao niti u tome da Jones napušta polutešku kategoriju u trenucima kad je u njoj napokon dobio itekako ozbiljnog posla. Jan Blachowicz je svakako relevantan izazivač s kojim se još nije susreo, a zasluženu priliku za revanš čekaju Dominick Reyes i Thiago Santos, dva borca koji smatraju kako su i u prvoj borbi protiv Jonesa napravili dovoljno za pobjedu te da su im je suci uskratili.

Linker
01. svibanj 2024 05:49