UFC

Jones odlučio Reyesu ukazati na glavnog krivca za njegov poraz: 'I onda se ima se hrabrosti ljutiti na suce'

Jon Jones
 Ronald Martinez/Getty Images/AFP
I nekoliko dana nakon završetka UFC-a 247 bodovanje iz meča Jona Jonesa i Dominicka Reyesa glavna je tema u MMA krugovima.

Brojne priče o 'krađi' te kritike sudaca očito su pogodile i aktualnog prvaka koji je sinoć bio poprilično aktivan na društvenim mrežama.

"Još što volim to da uvijek kad imam izjednačenu borbu svi tvrde da je drugi lik dobio", požalio se Jones na Twitteru pa nastavio s analizom sjajnog meča koji se prošlog vikenda održao u Houstonu.

"Dominick je pogodio doslovno 12 udaraca više od mene. No, ja sam imao rušenja, bio sam agresivniji, kontrolirao sam Octagon u svakoj rundi i pogodio sam više značajnih udaraca. Dom je u potpunosti stao s borbom u šampionskim rundama i ima se hrabrosti ljutiti na suce..."

Jones je otišao toliko daleko da je Reyesu, fanovima i svima koji se ne slažu s odlukom ukazao na glavnog krivca koji je njegovog izazivača koštao nešto boljeg izdanja u posljednje dvije runde.

"Nemojte biti ljuti na suce, budite ljuti na njegovog trenera za kondiciju. Čovjek je počeo odustajati čim je voda došla do grla i sad ide naokolo i radi intervjue u kojima priča o nekakvoj krađi. Kad će ovi mladići početi preuzimati odgovornost? To je njihov problem ovih dana", poručuje Jon pa dodaje:

"Na kraju dana, sudjelovao sam u još jednom klasiku. Sad sam u Albuquerqueu nasmiješen od uha do uha. Zbog ovakvih mečeva se osjećam toliko živ. Osjećam se kao muškarac, posebno kad pokažem muda kakva sam pokazao. Znam da su moji 'hejteri' sad bijesni, ali i to me čini sretnim. Ovakve borbe fanovi nikad ne zaboravljaju. Kakav način za ispisati povijest", napisao je 'Bones' kroz nekoliko 'tweetova'.

"Ovo će vjerojatno biti jedan jedini put kad ću se pravdati zbog borbe. No, drago mi je što svi pričaju o tome...", zaključio je prvak koji je u Houstonu upisao rekordnu 14. pobjedu u borbama za naslov.

Linker
26. travanj 2024 03:31