UFC

Justin Gaethje uoči najvećeg meča u karijeri: 'Prestravljen sam...'

Justin Gaethje
 screenshot/Youtube
Justin Gaethje (21-2) potvrđen je kao novi protivnik Tonyja Fergusona (25-3). Rezultat je to dramatičnih zbivanja uzrokovanih koronavirusom zbog kojeg je dolazak Khabiba Nurmagomedova iz Rusije u SAD bio nemoguća misija.

Rasplet je ovo koji nas nije nimalo iznenadio budući da je Gaethje posljednjih dana slovio za glavnog favorita u utrci za novog Tonyjevog suparnika.

"Prestravljen sam, ali je*eno mi se sviđa", poručio je Gaethje preko Twittera u svojoj prvoj reakciji nakon što je vijest postala službena.

31-godišnji Amerikanac rođen u Arizoni lovit će protiv Fergusona svoju četvrtu uzastopnu pobjedu, ali i privremeni pojas u lakoj kategoriji koji je UFC obećao uspješnijem iz ovog susreta.

Da nas čeka itekako uzbudljiv meč najbolje će potvrditi mali pogled na Gaethjeove nastupe u Octagonu. Naime, otkako se 2017. priključio UFC-u, Justin je odradio šest mečeva (4-2), a u svakom od njih nagrađen je bonusom za izvedbu ili borbu večeri.

A da je spektakularna borba zajamčena trebali bi zaključiti i iz svega onoga s čime nas je dosad oduševljavao Tony Ferguson. 'El Cucuy' trenutno je na impresivnom nizu od 12 pobjeda, a u sedam od posljednjih osam je također nagrađen UFC-ovim bonusima...

Ferguson i Gaethje bit će glavna borba UFC 249 priredbe koja nas čeka 18. travnja, a čitav popis borbi koje će se održati tog dana možete provjeriti OVDJE.

Linker
27. travanj 2024 18:38