K1 i Boks

Bigfoot Silva potpisao za najveću 'bare knuckle' promociju

Bigfoot Silva
 Youtube
Antonio 'Bigfoot' Silva nova je akvizicija Bare Knuckle Fighting Championshipa iz svijeta slobodne borbe. Bivši UFC-ov izazivač za titulu službeno je potpisao ugovor i uskoro bi trebao debitirati u boksu bez rukavica.

39-godišnji Silva nije nastupao od lipnja 2017. godine, kad je u Rusiji doživio svoj peti MMA poraz u nizu. Pretpostavljalo se kako se umirovio, no poziv za oprobati se u boksu bez rukavica nije odbio.

"Sretni smo što možemo objaviti kako smo potpisali ugovor s Bigfootom Silvom. On se borio protiv najboljih na svijetu i pobjeđivao iste. Imamo nekoliko jako zanimljivih uparivanja za njega. Očekujem kako će nam pružiti sjajne borbe", objavio je vlasnik BFKFC-a, David Feldman. Tako su u svoj roster doveli borca koji je dugo vremena glasio za MMA borca s najvećim šakama. Poznato je kako su za njega rukavice morale biti posebno dizajnirane.

Ipak, Silva je u posljednjih osam borbi doživio sedam poraza, a šest puta je to bilo nokautom. Poznato je kako njegova brada već odavno nije na razini pa je pitanje što mu to BKFC može ponuditi, a da bude relevantan. U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti što pripremaju za njega.

Linker
24. travanj 2024 14:06