K1 i Boks

Conor McGregor pristao na boksački meč s irskim profesionalcem!

Conor McGregor
 screenshot
Conor McGregor je navodno pristao na boksački meč s profesionalcem Lukeom Keelerom, nakon što ga je ovaj prozvao  "nasilnikom" povodom posljednjeg "Notoriousovog" incidenta koji je procurio prije par dana, a dogodio se u travnju u Dublinu.

Nakon što se prošlog tjedna pojavila snimka napada na kojoj McGregor u jednom baru udara starijeg čovjeka, javno ga je preko Twittera prozvao irski boksački prvak tvrdeći da mu je MMA zvijezda napala prijatelja. 32-godišnjak je zatim prozvao McGregora, a kasnije je medijima priznao da su se sučelili i telefonski pri čemu je "Notorious" tijekom prepirke pristao na boksački meč.

U razgovoru za IrishBoxing portal je izjavio:

"Ne želim otkrivati previše detalja, ali znam da nije bio previše sretan jer sam ga javno prozvao. Nije bio sretan s time. Borilačka zajednica u Irskoj je prilično mala, a Crumlin nije previše daleko od Ballyfermota. Čuo sam da nije bio previše zadovoljan s onime što sam javno rekao."

McGregor je u jednom trenutku telefonski nazvao Keelera kako bi stvari raščistili direktno. Očito su stvari otišle u krivom smijeru...

"Nazvao me i malo smo popričali. Rekao sam mu da želim stvari riješiti u ringu, a on je bio za. Telefonski je pristao na međusobni meč", dodao je boksač koji u profesionalnoj karijeri ima 17 pobjeda i 2 poraza.

Keeler je za portal otkrio i da njegova menadžerska agencija MTK već pregovara s irskom zvijezdom oko potencijalnog boksačkog meča.

"Slažem se da možda samo puno priča. Ima li muda ponovno ući u boksački ring ili nema, to sa mnom nema veze, to ćemo jednostavno morati vidjeti. Možda se samo bahatio ili je nešto rekao u afektu, ali u tom trenutku je to došlo do nivoa da sam proslijedio sve mom menadžerskom timu. Kao što sam rekao, ne želim previše pričati. Ali MTK već razgovara s Conorom", objašnjava Keeler.

Za sada nitko iz McGregorovog tima, kao niti sam Conor, nije potvrdio istinitost ove priče. Inicijalnu prozivku irskog profesionalnog boksača možete pročitati u njegovoj Twitter objavi u kojoj je također podijelio i snimku McGregorovog napada na starijeg muškarca u baru. Keeler se natječe u kategoriji do 72 kilograma i visok je 179 centimentara. Gabaritima bi svakako bio odličan "matchup" bivšem UFC prvaku. Pitanje je što će na čitavu priču reći McGregorovi poslodavci u elitnoj promociji...

Linker
26. travanj 2024 18:42