K1 i Boks

(FOTO) Badr Hari objasnio zašto je već sad u vrhunskoj formi

Badr Hari
Iako je do meča protiv Rica Verhoevena ostalo još četiri mjeseca, Badr Hari već neko vrijeme oduševljava formom u kojoj se nalazi. Uz objavi posljednje fotografije dodao je i razlog toga.

21. prosinca dogodit će se Glory Collision 2 priredba, a mediji su glavni meč iste već prozvali posljednjom šansom za vraćanje kickboxingu stare slave. Također, posljednje je to šansa za vraćanje stare slave vjerojatno najveće zvijezde kickboxinga, Badra Harija. Iza prvog meča protiv Rica Verhoevena ostali su mnogi repovi i na Marokancu je zadaća da u revanšu potvrdi kako je bolji borac od njega.

Svi koji prate njegov Instagram profil već su odavno mogli zaključiti kako će Hari meč dočekati u fenomenalnoj fizičkoj spremi. Nedavno je promijenio trenera, a počeo je raditi odgovornije i napornije nego ikad. Ipak, mnogi se boje da ne bi do meča ostao pretreniran i da će teško biti u borbi nahraniti svu tu mišićnu masu koju si je stvorio. U posljednjoj Instagram objavi, Badr je dao svoje objašnjenje toga.

"Ostajem spreman da ne bih morao postajati spreman. Ukoliko dođu do mene, spreman sam!", napisao je Hari uz fotografiju, dodavši hashtagom kako drugi nisu spremni za njega.

Bit će to Hariju prvi meč nakon ožujka 2018. godine i pobjeda nad Hesdyjem Gergesom koja mu je na kraju oduzeta zbog doping pada. Borbu će odraditi malo iza svog 35. rođendana i sigurno je kako nikako neće biti prestar za napad na još neke velike rezultate. No, prvo će morati savladati sjajnog prvaka Rica Verhoevena. Kao što smo naveli, najavljuje kako će za to biti itekako spreman.

Linker
19. travanj 2024 06:02