K1 i Boks

(FOTO) Floyd Mayweather Jr. pokazao kako izgleda njegov vozni park

Floyd Mayweather Jr.
 Instagram
Floyd Mayweather Jr. ne propušta priliku svako malo podsjetiti fanove na to koliko novaca je zaradio u svojoj karijeri. Nova epizoda tog serijala pojavila se nakon što je odlučio 'okinuti' fotografiju u garaži.

Jedan od najboljih, ali i najomraženijih boksača svih vremena s razlogom je tijekom karijere dobio nadimak "Money". Upravo na račun te svoje omraženosti zaradio je ogroman novac, što je samo po sebi nevjerojatno, a veliku dozu tog "hejta" zaradio je upravo svojim konstantnim hvalisanjem onim što je stekao.

Time je naravno nastavio i nakon što je završio karijeru, jer "popularnost" je ipak potrebno održavati, a "fanove" hraniti minimalno objavama na društvenim mrežama. Tako je podijelio fotografiju iz svoje garaže u kojoj se nalazi malo je reći impresivni vozni park. Vjerujemo kako je to samo dio vozila koje Mayweather posjeduje, vjerojatno onaj vrjedniji dio.

Floyd Mayweather trenutno se bavi promoviranjem boraca iz svoje menadžerske agencije, ali također i biznisom sa striptiz klubovima koji je nedavno pokrenuo. Tako on novce nastavlja uspješno okretati i nakon što je odlučio prekinuti karijeru. No, za dobru lovu uvijek je spreman odraditi neku ekshibiciju.

Linker
22. travanj 2024 22:47