K1 i Boks

Fury objasnio kako mu masturbacija pomaže u pripremama za Wildera

Tyson Fury
 Instagram
Tyson Fury najavio je već ranije kako će neke stvari promijeniti u pripremama za revanš protiv Deontaya Wildera. No, posljednja izjava u mnogočemu je nadmašila sve prethodne, budući da je Fury išao objasniti na koji način namjerava održati visoku razinu testosterona.

U razgovoru za Hoop Jab Boxing, Fury je rekao nešto o tome kako izgleda njegov dan dok se priprema za veliki meč koji ga čeka 22. veljače.

"Eliminirao sam sve što me može odvratiti od cilja. Nemam telefon niti išta slično tome, a izbacio sam i dijetalnu colu. Ovo je moj prvi trening kamp u posljednjih deset godina da nisam popio niti jedan "Diet coke" niti ću dok borba ne završi. Prvi mi je ovo trening kamp gdje u krevet odlazim u 21.30, a ustajem se u 7 sati ujutro svjež poput tratinčice. Jedem pet ili šest puta na dan i pijem osam litara vode", rekao je Fury, dodavši kako nije siguran ima li to ikakvog efekta, ali da je spreman pokušati bilo što za što postoji opcija da će mu pomoći pri dolasku do pobjede.

Nakon toga je upitan radi li još neke stvari drugačije ili nešto što prije nije, da bi se dogodio odgovor kakav nitko nije očekivao.

"Masturbiram sedam puta dnevno, pumpam tako testosteron i držim ga na visokoj razini", izjavio je "Gipsy King" uz osmijeh, ali istovremeno ostavivši reportera bez pravog komentara.

Neki UFC borci poznati su po tome da su, dok je to pravilima bilo dozvoljeno, koristili zamjensku testosteronsku terapiju,TRT. Čini se kako Tyson Fury ima drugačije metode za to.

Linker
20. travanj 2024 10:21