K1 i Boks

Fury odabrao rundu u kojoj će nokautirati Wildera: 'Odradim to pa se idemo napiti!'

Tyson Fury
 OLI SCARFF / AFP
Tyson Fury i dalje najavljuje kako će u revanšu protiv Deontaya Wildera boksati ofenzivno i agresivno te namjerava meč završiti što prije može. Sad je najavio i u kojoj bi to bilo rundi.

Bliži se 22. veljače i sjajan teškaški boksački spektakl koji bi trebali pružiti Tyson Fury i Deontay Wilder. Obojica su nas kroz posljednje tjedne zabavljali svojim izjavama i najavama, a sad je došao red na one posljednje i zaključne prije nego u ringu dobiju priliku pokazati što zaista mogu. Prvo smo tako nešto čuli od Furyja, koji je i dalje istog stava.

"Očekujem čisti nokaut. Bit će to rano u meču pa da se svi možemo zajedno otići napiti. Bit će to dobra noć u Las Vegasu tijekom koje ćemo slaviti", rekao je Fury u razgovoru za TalkSport, nakon toga odabravši rundu u kojoj misli završiti meč:

"Recimo da ću ga završiti u drugoj rundi. Govorim to kroz cijeli kamp i ostat ću pri tome. Ne znam zašto i kada točno, no u drugoj rundi će se dogoditi prekid meča."

Fury kroz cijeli kamp najavljuje kako će u meč krenuti agresivno i ofenzivno te da ga ništa osim pobjede nokautom neće zadovoljiti. Mnogi smatraju kako mu takav pristup ne bi bio dobar, odnosno da bi time samo doveo sebe u poziciju gdje ga Wilder zapravo želi vidjeti. Posebno jer je već u prvom meču, puno opreznijeg Furyja dva puta slao na pod.

"Nije to bilo tako strašno. Da je bilo tako kako vi mislite ja se ne bih ustao u 12. rundi. On vjeruje da je neki veliki nokauter. Da, pogodio me dva puta i poslao na pod, ali ja sam njega razbacao po ringu. Oba puta kad me poslao na pod, a ja sam se ustao, imao je dvije minute da me završi. Dao je sve od sebe i nije uspio. Ne udara uopće tako jako", prokomentirao je Fury boksača koji je do sada odradio 43 meča te u njih 41 slavio nokautom.

Wilder nije nokautirao tek Furyja i Bermanea Stivernea. Što se tiče Stivernea, protiv njega se borio drugi put i brutalno ga nokautirao u prvoj rundi. Kako će u revanšu proći Fury? Saznat ćemo za šest dana.

Linker
26. travanj 2024 11:16