K1 i Boks

Joshua bez milosti prema sparing partnerima: 'Dođu, dobiju batine i istog tjedna odu kući...'

 Screenshot (YouTube)
Anthony Joshua učinit će sve da ove subote osveti jedini poraz u karijeri i pred navijačima u Saudijskoj Arabiji vrati izgubljene WBA (Super), IBF, WBO i IBO titule.

A da bi se vratio na tron 'AJ' će morati pred 15 tisuća navijača u Diriyah Areni svladati aktualnog prvaka Andyja Ruiza Jr-a.

Kako bi povećao svoje izglede u najvećem boksačkom revanšu godine, Joshua je ubacio u najvišu moguću brzinu, a to najbolje osjećaju njegovi sparing partneri.

Prema informacijama kojima raspolažu britanski mediji, Joshua je u pripremama za Ruiza najčešće dijelio ring s petoricom kolega. Amerikanac Timothy Moten jedan je od njih i on je u razgovoru s Daily Mailom otkrio neke zanimljive informacije iz dvorane.

Ako ćemo vjerovati Motenu, 'AJ' je jako nabrijan te nema nimalo milosti prema svojim sparing partnerima.

"Ovdje je stiglo nekoliko likova, ne želim otkrivati njihova imena, ali vidio sam kako dolaze u kamp, dobiju batine i onda istog tjedna pokupe stvari i odu doma. Joshua je rušio nekoliko sparing partnera, a uzdrmao je puno više njih. On je daleko najjači udarač s kojim sam ikad dijelio ring. On je poput fokusiranog zarobljenog lava koji će se osloboditi u pravom trenutku", otkrio je Moten.

Inače, pet imena koja se najčešće spominju kada pričamo o Joshuinim sparing partnerima uključuju: Albona Pervizaja, Toma Littlea, Dereka Chisoru, Andrewa Tabitija i ranije navedenog Timothyja Motena.

Linker
26. travanj 2024 06:51