K1 i Boks

Korak bliže mega meču!? Pacquiao i McGregor od sada u istoj menadžerskoj agenciji, 'Notorious' već poslao poruku!

 Atilgan Ozdil / Anadolu Agency/ AFP
Manny Pacquiao potpisao je ugovor s 'Paradigm Sports Management' agencijom, istom onom koja skrbi o karijeri UFC-ove superzvijezde Conora McGregora.

Puno detalja ovog velikog dogovora i dalje je nepoznato, ali Paradigm Sports Management potvrdio je da će ujediniti snage s već postojećim timom legendarnog boksača. Prije svega njegovim poslovnim menadžerom Arnoldom Vegafriom, suradnikom Pingom Nepomucenom, a trebao bi u čitavu priču biti uključen i odvjetnik Brando Viernesto.

"Ponosan sam što ulazim u suradnju s Paradigm Sports Managementom i uzbuđen sam zbog svega što mi Audie Attar i PSM mogu ponuditi. Želim sve podsjetiti da uvijek treba razmišljati pozitivno. Ne razmišljajte negativno, to je početak vašeg pada. Sve je moguće", poručio je Pacquiao preko priopćenja za medije.

Ovaj je poslovni potez odmah zagolicao maštu fanova i svih onih upućenijih u posljednja zbivanja. Naime, već se duže vrijeme nagađa o potencijalnom okršaju koji bi u ringu trebao spojiti McGregora i 'Pac Mana', a sada je nešto takvo puno lakše ostvariti.

"Emmanuele, dobrodošao u tim", odmah je preko društvenih mreža jednom od najvećih boksača u povijesti poručio bivši UFC-ov prvak McGregor.

Linker
20. travanj 2024 01:39