K1 i Boks

Mayweather najavio novi okršaj s Pacquiaom

Floyd Mayweather Jr.
Floyd Mayweather Jr. najavio je putem svog Instagrama održavanje novog meča protiv Mannyja Pacquiaoa. Kako je osobno rekao, radi se o ekshibiciji, a meč bi se trebao održati u Tokiju.

Iako se za sada ne zna kolike su šanse za tako nešto i je li postoji ikakav interes od strane filipinske zvijezde, Floyd Mayweather Jr. otkrio je fanovima putem Instagrama kako radi na revanšu koji mnogi žele vidjeti. No, isto tako radi se o verziji meča kakva vjerojatno ne bi zadovoljila ukuse.

"Money May, Money May, Money May po cijeli dan. Betrnk.com, to je moj tim u Tokiju. TMT Tokyo. I naravno, ja sam Floyd 'Money' Mayweather. Ono na čemu radim je ekshibicijski meč Mayweather protiv Pacquiaoa, upravo ovdje u Tokiju. Budite na oprezu", rekao je Mayweather u videu koji smo podijelili ispod odlomka.

Čini se kako se Floydu svidjela ekshibicija koju je posljednjeg dana prošle godine odradio protiv Tenshina Nasukawe. Kako i ne bi kad je uzeo devet milijuna dolara da bi u prvoj rundi završio nedoraslog japanskog borilačkog talenta. Ne treba čuditi kako bi tako nešto volio odraditi i protiv svog najvećeg rivala, posebno jer u ekshibiciji ne može ugroziti svoju nulu u rubrici poraza kojom se toliko ponosi.

No, Pacquiao je trenutno u fazi karijere gdje proživljava novu mladost, a pobjedom protiv do tada neporaženog Keitha Thurmana osvojio je WBA titulu velter kategorije te mu se tako otvaraju vrata nekih velikih mečeva. Teško je zaključiti bi li bivši svjetski prvak u osam različitih kategorija bio spreman u ovakvoj situaciji otići odraditi ekshibiciju, neovisno o tome koliko mu je velika želja odraditi revanš protiv Floyda. Uostalom, teško da bi se to moglo i zvati pravim revanšem.

Linker
19. travanj 2024 21:01