K1 i Boks

Oglasio se i Badr Hari: 'Pokazao sam dominaciju! Pojas će biti moj!'

Badr Hari
 Instagram
Dva dosadašnja meča između Rica Verhoevena i Badr Harija su završila nevjerojatnim ozljedama. Oba puta je Marokanac bio taj koji nije uspio završiti meč do kraja. Sinoć (subota, 21. prosinca) u nizozemskom Arnhemu, na Gloryjevom Collision 2 eventu, kontroverzni borac je bio jako blizu pobjede nakon što je dva puta rušio aktualnog prvaka, no ponovno nije imao sreće!

Prvi put je kobna bila ozljeda ruke, a ovaj put je Hariju stradala noga otprilike jednu minutu nakon početka treće runde. Do tada je već dva puta Gloryjevog šampiona slao na pod i izgledalo je kao da bi mogla uslijediti smjena na tronu kraljevske divizije. No, nije išlo...

Ako ste pomislili da je Hariju sada dosta, promislite ponovno! Marokanac je u nedjeljnom obraćanju javnosti najavio povratak, a time vjerojatno i treći pokušaj lova na Gloryjev pojas!

"Želim zahvaliti svojoj vojsci navijača na nevjerojatnoj borilačkoj noći. Bili ste nevjerojatni i ne mogu vam opisati kako sam se osjećao kada sam ulazio u ring u toj ludoj atmosferi. Bilo je jedinstveno i toliko sam ponosan što sam imao vašu podršku iza sebe", napisao je Hari na svom Instagramu te je nastavio:

"Možete vjerojatno zamisliti koliko mi je teško prihvatiti ovaj ishod. Pokazao sam svijetu da sam i dalje najdominantniji borac u teškoj kategoriji. Također sam potpuno siguran da ću dohvatiti taj pojas."

Marokanac se na kraju obratio i svom protivniku Ricu Verhoevenu...

"Također bih htio zahvaliti Ricu Verhoevenu na njegovom nevjerojatnom spotskom ponašanju nakon moje ozljede. Vratit ću se! Budite spremni!", zaključuje Hari.

Ovaj kicboxing veteran je zaista protiv Verhoevena bio vrlo konkurentan, no brojke su neumoljive. Popularni Marokanac za pobjedu ne zna još pod meča protiv Ismaela Londta 2015. godine na Akhmat Fight Showu. Ukupno u karijeri ima 106 pobjeda i 14 poraza. Verhoeven je na press konferenciji poslije meča već najavio treći meč i poručio je Hariju da se dobro oporavi od ozljede. I on je svjestan da mu je upravo Hari jedini "partner za ples" s kojim može "otplesati" na ovakvoj priredbi, kao što je to bila ona u Arnhemu.

Linker
19. travanj 2024 18:27