K1 i Boks

Otkazan najavljeni događaj s Ngannouom i Whyteom, poznato i tko je 'krivac'

Francis Ngannou
 Chen bo / Imaginechina / Imaginechina via AFP
Matchroom Boxing otkazao je 'Rivals' epizodu na kojoj smo, kako su ranije najavili, trebali gledati "posebnu ePress konferenciju" s Dillianom Whyteom i Francisom Ngannouom.

Iz slavne promotorske kuće ovaj su potez opravdali uz objašnjenje da je to bio zahtjev iz tima bivšeg UFC-ovog izazivača.

"Nažalost, naša planirana Rivals epizoda s Dillianom Whyteom i Francisom Ngannouom neće biti objavljena u subotu, kao što smo planirali. Razlog je zahtjev iz Ngannouovog tima", ukratko su uz najavu više informacija poručili iz Matchroom Boxinga.

'Predatora' i privremenog WBC-ovog prvaka trebali smo gledati ove subote od 20.00 sati na službenom YouTube kanalu Matchroom Boxinga, ali izgleda da to neće biti slučaj.

Podsjetimo i na to da je ovaj događaj bio najavljen nedugo nakon što je boksački promotor Eddie Hearn pokazao interes za organizacijom meča u kojem bi snage odmjerili njegov borac i UFC-ov nokauter. Hearn je proteklih dana tvrdio da zanimanje fanova za taj dvoboj ogromno te je usput i najavio sastanak s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom.

"Kontaktirat ću Whitea i upitati ga - 'Reci mi što i kako? Možemo li ovo zaista izvesti? Hoće li to biti u ringu? Hoće li to biti u kavezu? Po rundu i jednog i drugog?' Ovo je sada vruća tema i zaista mislim da postoji dobra šansa da se ostvari", izjavio je Hearn ranije ovog tjedna u razgovoru sa Sky Sportsom.

Hoće li se nešto od svega najavljenoga i ostvariti, možda saznamo već u narednih nekoliko dana...

Linker
24. travanj 2024 03:52