K1 i Boks

Paige VanZant u pregovorima za odlazak u boks bez rukavica

Paige VanZant
 screenshot/YouTube
Nakon isteka ugovora s UFC-om, Paige VanZant krenula je u potragu za svojim novim poslodavcem

Nakon što je doživjela poraz od Amande Ribas, i to bez da je uspjela pružiti pravi otpor, Paige VanZant završila je u lošijoj situaciji nego što se nadala kad je najavila odlazak na otvoreno tržište, s ciljem da vidi koliko je tko spreman ponuditi za njene usluge. Gledajući na poznatu izreku da je borac dobar onoliko koliko je bio dobar u posljednjoj borbi, Paige realno nije u najboljoj situaciji i ponude bi joj mogle biti financijski slabije nego što se činilo prije te borbe.

No, ponuda ne manjka. Promocije čak niti ne mora toliko privlačiti njen borilački asortiman. Onih 2.7 milijuna pratitelja na Instagramu brojka je koju je svakako potrebno respektirati i upravo tu ona ima priliku izboriti dobar ugovor. Prva ponuda za koju se javno otkrilo kako postoji je ona Bare Knuckle Fighting Championshipa. Najveća svjetska promocija boksa bez rukavica, inače s Floride, koristi priliku barem pokušati svaku slobodnu zvijezdu dovesti u svoj ring pa niti Paige nije iznimka. Prvi je do to informacije došao MMA novinar Mike Russell.

Da je to istina, potvrdilo je Eric Kowal s MyMMANews.com, novinar koji inače radi i za BKFC promociju.

"Istina je, pregovara se, ali još ništa nije zaključeno. Baš sam Davida (Feldmana) pitao o tome, budući da je upravo on mene prije dva tjedna pitao što mislim o tome da je dovedu. Rekao mi je da postoje razgovori i da ćemo vidjeti što će se dogoditi", odgovorio je Kowal svom gore spomenutom kolegi.

Trenutno je teško zamisliti VanZant u bare knuckle ringu, no promocija je to koja je ove godine namjeravala napraviti veliki iskorak te su već imali nekoliko pokušaja dovođenja raznih zvijezda, poput Mikea Tysona, i to ponudama koje nipošto nisu male.

Paige se povezuje s još nekim promocijama. Bellator je rekao kako će svakako stupiti u kontakt, a tu je i uvijek spremni ONE Championship. Osim toga, nema sumnje kako će i UFC dati svoju novu ponudu, no pitanje je hoće li ona biti izdašnija od onog što je Paige imala do sada. A za to je izjavila kako joj se ne isplati riskirati svoje zdravlje. No, što ako joj nitko drugi nije spreman ponuditi nešto bolje?

Linker
23. travanj 2024 16:58