K1 i Boks

Procurila Furyjeva plaća za WWE debi: 'Kralj Cigana' nasamario promotora i ugrozio meč s Wilderom

 Screenshot (Instagram, Fury)
Ako ćemo vjerovati britanskim medijima, Tyson Fury će itekako dobro zaraditi za svoj WWE debi.

Boksačka superzvijezda napravit će mali izlet u drugi svijet i 31. listopada u Saudijskoj Arabiji na WWE Crown Jewel priredbi nastupiti protiv Brauna Strowmana.

Prema The Daily Mailu, 'Kralj Cigana' će za to dobiti čak 15 milijuna dolara. Neki su mediji odmah zaključili da je zbog toga njegov revanš s Deontayem Wilderom ozbiljno ugrožen, a Fury je svojim izjavama dodatno opravdao njihove strahove.

"Da, Wilder protiv mene je najveća borba u boksu, ali trenutno ne razmišljam o tome. Samo uživam u životu i koncentriran sam na WWE", rekao je Fury, a izjava koja je zabrinula boksačke fanove stigla je nakon pitanja - 'Hoće li ova WWE avantura utjecati na taj meč?'

"Moguće je, itekako...' - glasio je njegov odgovor.

Frank Warren, promotor Tysona Furyja, nije bio oduševljen s odlukom da njegov borac nastupi za WWE.

"A što da vam kažem? Otišao je pogledati njihovu priredbu i onda je odmah u idućoj minuti bio umiješan u sve to. Nevjerojatno... ali to je Tyson. Umjesto da odmara, on se odlučio na taj potez i uopće o tome nije raspravljao sa mnom. On je prvo sve riješio, a onda tek pričao sa mnom. Lagao bih kad bih rekao da mi se to sviđa", nedavno je otkrio 'nasamareni' Warren za TalkSport.

Podsjetimo, prema nekim ranijim najavama, revanš Furyja i Wildera trebao bi se dogoditi 22. veljače.

Linker
20. travanj 2024 08:06