K1 i Boks

'Rumble' Johnson poslao otvoreni izazov za 'bare knuckle' meč

Anthony Johnson
 Facebook
Bivši UFC izazivač  u poluteškoj kategoriji Anthony Johnson je javno odaslao poruku svima onima koji misle da bi mogli s njim u borilište. "Rumble" je to učinio preko službenog Twittera poručivši da mu reputacija eventualnog protivnika nije bitna. Ali ipak ima neke uvjete...

U nekoliko navrata je Johnson već koketirao s povratkom u borilište. Govorilo se i da će u bodybuilding s obzirom na to koliko je mišićne mase natukao u mjesecima nakon odlaska iz elitne MMA promocije, a bavio se i komercijalnim uzgojem cannabisa. Posljednjih mjeseci radi za sve uspješniju i prisutniju američku "bare knuckle" promociju "Bare Knuckle FC". Tamo je svojevrsni promotor i zaštitno lice. Čini se kako se bliži trenutak u kojem ćemo i Johnsona gledati u meču golih šaka, upravo u Bare Knuckle FC-u. A to neće biti dobro za njegove protivnike...

"Bilo koji profesionalni borac koji zaista može boksati i želi se okušati protiv mene u Bare Knuckle FC-u. Veliko ime, malo ime, meni je svejedno...", napisao je Johnson na svom Twitteru.

35-godišnjeg Amerikanca smo posljednji put u akciji vidjeli na UFC-u 210 2017. godine kada je poražen od Daniela Cormiera prekidom u drugoj rundi. To mu je bio drugi pokušaj protiv Cormiera i drugi posrtaj koji ga je ujedno otjerao u mirovinu. Ukupno je u karijeri ostvario 22 pobjede i samo 6 poraza. U Dva je navrata bio dio elitne promocije te je pobjeđivao imena poput Dana Hardya, Phila Davisa, Alexandera Gustafssona, Ryana Badera, Glovera Teixeire ili Jimija Manuwe. Uglavnom su svi njegovi protivnici prošli isto - poraženi su teškim nokautima.

Dolazak "Rumblea" u Bare Knuckle FC u svojstvu borca, može značiti samo jednu stvar. Bit će krvi, u to možete biti sigurni.

Linker
25. travanj 2024 01:12