Ostalo

Novi Bellatorov prvak emotivno nakon najveće pobjede u karijeri: ‘Mislio sam samo na ‘Rumblea‘, on mi je idol!‘

Jason Jackson

 SCREENSHOT/YOUTUBE/BELLATOR
Osjećao je da je njegov prijatelj uz njega u kavezu

Godinu dana od dana smrti Anthonyja Johnsona, Jason Jackson je osjećao da je njegov prijatelj "Rumble" u kavezu s njim dok je kročio do pobjede i Bellatorovog pojasa u velter kategoriji.

Bivši izazivač za pojas i legenda poluteške kategorije Johnson preminuo je u studenom 2022. nakon borbe s teškom bolešću. Uz Johnsona, Jackson je vodio Kill Cliff FC tim, koji datira još iz dana "Blackziliansa".

U trenutcima kada je Jackson pobijedio Yaroslava Amosova na Bellatoru 301 i postao nositelj pojasa, "Rumble" mu je bio na pameti.

"‘Rumble‘ nije samo kapetan. On mi je idol. Samo me podsjetilo na ono kada je nokautirao Glovera Teixeiru aperkatom. Upravo sam to mislio kad sam bio u tom trenutku. Udario sam ga prvim aperkatom i bio sam kao, uhvati ga još jednim. Počivaj u miru, ‘Rumble.‘ Volim te."

Jackson (33) nije imao lagano putovanje do svoje prve titule u velikoj promociji, ali njegov se put pokazao učinkovitim. Nakon borbi na DWCS i "The Ultimate Fighteru" kao i regionalnih pojavljivanja u LFA, Titan FC, Victory FC, i više, Jackson je konačno pronašao dosljednost pod zastavom Bellatora. Bilo je to dugo, ali vrijedno putovanje za rođenog Jamajčanina.

"To znači sve za mene i moju obitelj jer sada ovo sjajno sada ovo stvara priliku za bolji život za njih i samo čini sve nevjernike vjernicima. Imam pojas da pokažem svojoj zemlji da Jason Jackson može biti prvak gdje god dođe. Samo je pitanje vremena kada će postati najbolji velteraš na ovoj planeti", kazao je.

Linker
28. travanj 2024 11:15