K1 i Boks

Tyson Fury: 'I dalje sam suicidalan, ne znam kako ću preživjeti nakon što se ostavim boksa'

Tyson Fury
 screenshot/Youtube
Tyson Fury trenutno se mentalno nalazi u dobroj situaciji, u potpunosti fokusiran na meč protiv Deontaya Wildera. No, otkriva kako je i dalje suicidalan, posebno nedjeljom budući da je to dan kad u programu nema treninga.

31-godišnji Tyson Fury već je prošao razdoblje u kojem je s vrha ekstremno brzo završio na svojevrsnom dnu, i to na više različitih načina, da bi se ipak uspio oporaviti i vratiti. Nije sakrivao svoje probleme s drogom i alkoholom te depresijom kroz koju je prolazio. Iako se trenutno čini u dobrom stanju, otkrio je da ipak nije sve tako savršeno i da se problem pojavi onim danima kad ima previše slobodnog vremena.

"Svaka nedjelja je teška. Svake nedjelje sam suicidalan, neovisno o tome jesam li u kampu ili kod kuće. To je dan kad bih trebao odmarati, kad nema treninga. To mi je najteže jer ja sam radoholičar, volim svaki dan biti u pogonu. Volim trenirati i volim režim kakav vlada u dvorani. Kad nisam tamo, jednostavno potonem. Čim dođe ponedjeljak, ponovno se osjećam fantastično", otkrio je Fury u razgovoru za Independent.

Otkrio je kako zapravo najbolje funkcionira kad ima sve posloženo nekim svojim redoslijedom, odnosno da se najbolje osjeća u dnevnoj rutini.

"Moj savršen dan je odlazak u dvoranu, odlazak u kafić, nazad na ručak pa vrijeme s djecom. To je način kako volim živjeti, to je rutina koja me drži živim. Ako se ostavim dvorane mislim da neću preživjeti dulje od godine dana", još je dodao Gipsy King kojem svakako odgovara način života u kome ima ugovoren meč na koji se može fokusirati.

Njegov idući meč na rasporedu je za samo četiri dana. Revanš protiv Deontaya Wildera dati će pravi odgovor gdje se on trenutno u sportskom smislu nalazi te koliko od njega još velikih mečeva možemo očekivati.

Linker
25. travanj 2024 07:50