K1 i Boks

Tyson Fury stiže kod McGregora: 'Tko će me pripremiti za MMA bolje od The Notoriousa?'

Tyson Fury
 Tyson Fury/Instagram
Tyson Fury otkrio je da će uskoro početi trenirati s Conorom McGregorom kako bi se što bolje pripremio za prelazak u MMA, jednom kada završi boksačku karijeru.

Fury se trenutno priprema za boksački okršaj protiv svjetskog prvaka Deontaya Wildera 22. veljače, no posljednjih je mjeseci najavljivao i svoj prelazak u MMA vode i trenirao s UFC borcem Darrenom Tillom. Pomoć mu je ponudio i Conor McGregor, koji je kao UFC prvak odradio povijesni boksački meč s Floydom Mayweatherom. Fury je odlučio prihvatiti pomoć najveće UFC-ove zvijezde i uskoro će mu se pridružiti u Dublinu.

"Mislim da je Conor sjajan borac. Ponudio mi je treninge ako ću se ikada odlučiti za MMA borbu. Tko me može pripremiti za MMA bolje od The Notoriousa Conora McGregora? Veselim se dolasku na treninge s njim. Sve ćemo isplanirati i brzo ću biti u Dublinu, sigurno ću otići kod njega. Već sam trenirao s Darrenom Tillom u Liverpoolu, uživam u novom izazovu", rekao je Fury za RTE Radio 1.

"Ne znam gdje niti kada ću ostvariti svoj MMA debi, planiram se u njemu okušati nakon što završim boksačku karijeru", dodao je nekadašnji prvak.

Dok Furyja čeka Wilder, a nakon toga možda i Anthony Joshua, bivšeg UFC-ovog prvaka Conora McGregora čeka povratnički nastup u oktogonu već u siječnju na UFC 246 protiv Donalda Cerronea u pokušaju da izbori novu priliku za osvajanje pojasa.

Linker
26. travanj 2024 16:29