K1 i Boks

(VIDEO) Hari 'zapalio' dvoranu prijetnjom Verhoevenu: 'Baš sam čekao da to kažeš, j*bi se...'

 YouTube (screenshot, Glory)
Glory: Collision 2 priredba donosi nam najiščekivaniji kickboxing meč godine. Po drugi put u svojim karijerama 21. prosinca će se u nizozemskom Arnhemu obračunati Badr Hari i Rico Verhoeven.

Podsjetimo, u meču iz 2016. pobjedu je, nakon Harijeve ozljede ruke, odnio 30-godišnji Gloryjev prvak u teškoj kategoriji.

"Borio sam se s oporavkom i nastavkom karijere. Nisam htio izgubiti na taj način. Prošle su tri godine, ali evo me danas ovdje. Ovoga puta sam 100 posto fokusiran, što nije bio slučaj u prvom meču. Tad sam imao pravnih problema, odlazio sam u zatvor... Ali danas sam spremniji, jači i u potpuno drugačijem stanju uma. Živim za ovakav način borbe", izjavio je Badr na najavnoj press konferenciji u Amsterdamu.

Verhoeven nije propustio priliku da začini ovo druženje s medijima...

"21. ću biti u ringu i dati najbolje od sebe. A on... On će odustati ili završiti nokautiran", izjavio je Rico na što mu je popularni 'Bad Boy' odmah uzvratio:

"Baš sam čekao ovaj trenutak u ovom razgovoru. Nek se j**e, nokautirat ću ga 21. prosinca."

"To si rekao i prošli put i što se dogodilo nakon par promašenih udaraca?" - nije se dao Rico.

Hari je nakon njihovog prošlog dvoboja odradio jedan meč, onaj protiv Hesdyja Gergesa u ožujku 2018. godine. Badr je prvo slavio jednoglasnom odlukom, no ishod je poništen nakon što su oba borca imala pozitivan test s dopinškog testiranja.

S druge strane, Rico je od njihovog meča nanizao pet pobjeda, a zadnja stiže iz rujna 2018. kada je u Amsterdamu svladao Guta Inocentea odlukom sudaca.

Linker
19. travanj 2024 20:02