K1 i Boks

(VIDEO) Mayweather trenira i provocira McGregora

Floyd Mayweather Jr
 Screenshot (YouTube)
Floyd Mayweather Jr. dao je svojim fanovima mali uvid u to kako izgledaju njegovi treninzi u doba izolacije, a iz dvorane se nakratko obratio i UFC-ovoj zvijezdi Conoru McGregoru.

Unatoč brojnim mjerama opreza u Mayweatherovoj dvorani se izgleda okupio veći broj trenera, sparing partnera i suradnika. Barem se tako može zaključiti iz snimke koja je osvanula na društvenim mrežama i zbog koje su neki već kritizirali bivšeg prvaka.

No, osim toga kako se mjera opreza (ne)pridržavaju članovi Floydovog tima, video s treninga neporaženog boksača privukao je pozornost jer se u njemu spominje i Conor McGregor.

"Gdje je? On ne želi ovo!" - poručio je, prema pisanjima Daily Maila, boksački velikan spominjući ime svog bivšeg suparnika.

Borba s McGregorom, podsjetimo, posljednja je koju je Mayweather (50-0) odradio u svojoj bogatoj boksačkoj karijeri. Slavni Amerikanac u kolovozu 2017. tehničkim nokautom u desetoj rundi zaustavio je bivšeg dvostrukog UFC-ovog prvaka. O njihovom revanšu raspravljalo se već nekoliko puta, ali nikakvi konkretni potezi nisu bili povučeni.

Hoće li se Floyd još jednom vratiti u ring, u ovim trenucima nije najjasnije, ali je zato poznato da se u budućnosti namjerava posvetiti trenerskoj karijeri.

Linker
22. travanj 2024 11:49