K1 i Boks

(VIDEO) Najbrže ruke svjetskog boksa ponovno impresioniraju: Ryan Garcia boksačke fanove ostavio bez teksta

Ryan Garcia
 screenshot
Tijekom vremena u karanteni, jedan od najvećih svjetskih boksačkih talenata, Ryan Garcia, dodatno je radio na svojoj tehnici, ali i već sada više nego impresivnoj brzini ruku. S njom se nerijetko pohvali putem Instagrama te oduševi fanove. Tako je bilo i ovog puta.

Svatko tko je do sada barem jednom imao priliku gledati 21-godišnjeg Ryana Garciju (20-0, 17 KO) nije mogao proći s drugim dojmom osim impresioniranosti kako boks ovog mladića izgleda. Produkt Eddiea Reynosa i Golden Boy Boxinga prošle je godine napokon pušten na višu razinu boksa te je dokazao kako je to napravljeno s opravdanim razlogom. I malo je onih koji sumnjaju da je već sad spreman i za one najbolje boksače od perolake do lake kategorije.

Ono čime Garcia posebno impresionira su ruke. Njegovi udarci su precizni, snažni i munjevito brzi. I to tako da je sposoban u kratkom vremenu odaslati dvoznamenkasti broj udaraca prema svojim protivnicima. Upravo to je karakteristika kojom se on osobno voli pohvaliti putem društvenih mreža. Tako je bilo i ovog puta, kad je odlučio pokazati na čemu je to radio u karanteni.

Kao što smo naveli, imao je on sličnih objava već i ranije, a ovo je jedna s početka travnja.

Očekuje se kako bi Garciji trebao uslijediti njegov najveći meč do sada, protiv još jednog boksača impresivnih ruku, Jorgea Linaresa. Ako savlada tu prepreku, krenut će se u organizaciju njegovog napada na neku od svjetskih titula. Kao najzanimljivija imena protivnika ističu se dva također još uvijek vrlo mlada prvaka, Devin Haney i Gervonta Davis.

Linker
25. travanj 2024 14:28