K1 i Boks

(VIDEO) Nokaut dana: Ne spuštaj ruke niti u jednom trenutku borbe!

screenshot
Prekrasan nokaut, uz koji dolazi i jako dobra lekcija za sve mlade borce, ostvarila je 19-godišnja Bellatorova kickboksačica proteklog vikenda na Bellator Kickboxing 12 priredbi. High kick kojim je završila iskusniju Silviju La Notte, Jade Jorand je doveo do našeg nokauta dana.

Bellator Kickboxing 12 održan je proteklog vikenda u Milanu, a jedna od borbi bila je upravo ova čiji smo završetak odabrali. Njegova autorica mlada je Francuskinja Jade Jorand, koja je savladala puno iskusniju protivnicu. To se zapravo nikako ne bi dalo zaključiti po onome što se dogodilo, odnosno Silvia La Notte napravila je pogrešku kakva bi bila puno jasnija u slučaju mlađe borkinje.

Tijekom ovog meča, sudac je verbalno djevojkama naredio da izađu iz klinča. To su one napravile, no La Notte je tim putem spustila ruke. Jorand nije dugo čekala. Čim je vidjela kako su na pravoj distanci, povukla je high kick kojim je svoju protivnicu pogodila točno u glavu, nakon čega je ova završila u teškom nokautu.

Pogledajte kako je to izgledalo i ne zaboravite na jednu u kickboxingu nevjerojatno važnu stvar. Nikada ne spuštajte ruke osim ako niste na putu prema svom kutu! Silvia La Notte je vjerojatno izvukla pouku i naučila lekciju, a dobro će na znanje doći i svima koji pogledaju ovaj video. Ne želite završiti kao Talijanka, to je apsolutno jasno!

Linker
19. travanj 2024 14:58